čtvrtek 11. ledna 2018

Opěrné tyče k rajčatům

Postarejte se o rajčata , která jste vysadili v polovině května ven nebo už. Tyčkovým rajčatům vyměňte opěrné tyče za vyšší, převažte je, jak. Spirály k rajčatům a podpěrné tyče. Rajčatové spirály a podpěry rostlin máme v nabídce v různých velikostech.


Tyče k rostlinám slouží jako podpora pro správný růst. Bez tyčí k rostlinám se prakticky neobejdou rajčata, květiny nebo mladé keře.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Informace k produktu Tyč zahradní sklolaminátová. Pro výraz opěrné tyče k rostlinám rostliny jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz. Podpůrná tyč k rostlinám - rajčatům. Opěrná plastová tyčka slouží jako podpora růstu nejen k orchidejím.


Zahradní podpůrná tyčka k rostlinám s délkou 150cm. LEVIOR Opěrná tyč k rajčatům 90cm x 8mm, poplastovaná. Maxpack W0opěra na rostliny.

Tyč na rajčata EXTRA spirálová tyč zinek 200cm x 7mm, vroubkovaná. Rostlinu jednoduše přivážete k opěrné tyči , která představuje stabilní jádro. Nabízíme opěrné spirálové tyče MAX vroubkované i hladké k popínavým rostlinám rajčatům paprikám.


Naše cena: Kč Cena bez DPH: Kč. Nabídka podpěr na rostliny. Květináče a podpěry pro rostliny. Je ideálním pomocníkem pro popínavé rajčata ! Rajčata patří k nejoblíbenějším druhům zeleniny.


V této kategorii naleznete zahradní tyče a spirály , které pomohou. Lze je použit nejen jako spirály k rajčatům , ale i jako oporu pro všechny. NAz tyč k rajčatům zelená spirála. Opěra na rajčata SPIRALA d5mm 180cm.


Délka spirálové tyče 200cm, 180cm,160cm. Vše skladem, dodání na adresu do hodin od objednání v pracovní dny. Rostlinu je k tyčce možno vyvazovat pomocí pružných materiálů jako je vázací bužírka nebo za pomocí různých pásek a tvarovat tak její budoucí rovný kmínek. Moderní šroubovité tyče.


Asi nejvhodnější jsou šroubovité tyče k rajčatům. Ty se vyznačují jakýmsi spirálovitým charakterem a dokážou pomoct rajčeti k neskutečné výšce.

Jejich hlavní nevýhodou je pořizovací cena, jelikož za jeden kus můžete dát klidně i okolo 1korun. Levné tyče k rostlinám - velký výběr naleznete online na BauMax. Opěrné sítě pro popínavé rostliny;. Cenově přijatelná varianta opěrné tyče vyrobená ze žebírkové kulatiny. Je využívána převážně v oblasti vinohradů pro vypěstování rovného kmínku.


Má své nesporné výhody v nízké pořizovací ceně a žebírkové úpravě, která v kombinaci s fixační sponou zajišťuje mimořádně pevné držení na vodícím drátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky