středa 24. ledna 2018

Horní kryt deskového radiátoru

V této kategorii si vyberte bez probému horní kryt pro Váš radiátor. Nemusíte se bát, že byste si nevybrali. Máme kryty pro všechny délky i tloušťky radiátorů. Všechny kryty, které u nás najdete, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Můžete se tedy spolehnout na to, že vydrží spoustu let.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Korado horní kryt deskového radiátoru HK. Pro to pravé teplo domova jsme pro vás na Biano.


Vybírejte z designových i nenápadných kousků. Teda pane Homolo, já čistím radiátory před každou topnou sezonou. Korádo má na konci svého katalogu také dlouhou štětku na čištění a. KOR držák plastový bočního krytu. Radiátor VK (Radik VK,Purmo Ventil Compact) - je otopné deskové těleso s. Těleso se dodává s bočními kryty a horní mřížkou a dále instalovanou ventilovou. Boční strany chráněné kryty, horní strana s krycí mřížkou.


Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje. Navíc deskové radiátory nedosahují takového výkonu, jako litinové a samozřejmě mají kratší životnost. Proto je kryt na radiátor jednoduchým a zároveň velmi elegantním řešením. Na závěr bychom chtěli zmínit ještě jednu výhodu, a tou je snadná údržba krytu radiátoru , otřít prach je otázkou okamžiku. Kryt horní pro radiátor.


V průběhu ohřevu dochází v radiátoru k akumulaci tepla a jeho uvolňování do okolí. Požadovaná teplota se reguluje pomocí termostatů, pro regulaci teploty v jednotlivých místnostech jsou vhodné např. Je však třeba volit takový kryt , který umožní proudění vzduchu. Zručný truhlář by při návrhu měl toto pravidlo respektovat. V našem případně by mělo stačit, aby kryt radiátoru nebyl doražený až ke stěně.


Při dopuštění topného okruhu bude nutné odvzdušnit otopná tělesa. V horní části deskového radiátoru oproti termostatickému či uzavíracímu ventilu povolte odvzdušňovací ventil a vyčkejte dokud nezačne skrze tento ventil vytékat voda. Odvzdušňovací ventily, zátky.


Opravné barvy na radiátory. Ostatní příslušenství radiátory. Thermoflex-folie za radiator délky m, výšky. Zpravidla však lze u radiátoru za příplatek upravit typ připojení tak, aby individuálně odpovídal potřebám Vašeho otopného systému.


Kachlové kryty radiátoru. Nabízíme kachlové obložení radiátorů zajímavé především jako designový kryt běžných plechových radiátorů. V místech kde není vhodný vzhled běžných lakovaných radiátorových těles a jsou zde již instalovány plechové či jiné radiátory je možné použít kachlové kryty v rozličných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky