čtvrtek 11. ledna 2018

Roltechnik sprchový box

Chcete si užívat každodenní komfort při sprchování? Pořiďte si sprchový box v akci za bezkonkurenční cenu. Sprchové boxy v akci se vejdou do každé koupelny, nezaberou více místa než klasický sprchový kout. Sprchové boxy nahrazují v mnohém sprchové kouty, a to zejména v tom, že tvoří samostatné celky a umožňují tím umístění tam, kde by to znamenalo vynaložení značných prostředků na nutnou izolaci jak stěn koutu, tak případného dna či tam, kde je to prakticky nemožné z technických důvodů. FARO umožňuje komfortní sprchování a díky hluboké sprchové vaničce i koupel.


Výhodou tohoto sprchového boxu je jeho snadná instalace, která je možná i tam, kde nelze připravit izolovanou zeď.

Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíOpět je možné objednávat zboží na dobírku, kdy zaplatíte dopravci kartou nebo přesnou částkou v hotovosti. Základný model sprchového boxu. Sprchové boxy nahrádzajú v mnohom sprchové kúty, a to najmä v tom, že tvoria samostatné celky a umožňujú tým umiestnenie tam, kde by to znamenalo vynaloženie značných prostriedkov na nutnú izoláciu ako stien kúta, tak aj prípadného dna alebo tam, kde je to prakticky nemožné z technických dôvodov. Vzdušný design, pohodlí a styl dodají vaší koupelně sprchové kouty a boxy značky ROLTECHNIK.


Všechny naše modely 80xdisponují špičkovými materiály a preciznost výroby vám zaručí jejich odolnost a dlouhou životnost. Odolný rám s kvalitnou povrchovou úpravou sa postará o dokonalú tesnosť a suchú podlahu vo vašej kúpeľni. Nespokojte se s kompromisem.


Vyberte si takový sprchový kout, který bude splňovat všechny vaše požadavky, a přitom bude za skvělou cenu.

Náš outlet vám právě takové sprchové kouty nabízí. Jde o osvědčené modely, které jsme do našeho e-shopu zařadili s velmi příjemnými slevami, mnohdy přesahujícími polovinu. Ponúka obľúbené výrobky zo starších katalógov a zároveň aj produkty na export, ktoré sa na slovenskom trhu objavujú prvý krát.


To všetko lacno za skvelé outletové ceny, s plnou zárukou a radou ďalších výhod. Sprchovací box SNOW s hlbšou vaničkou je riešením pre situácie, kedy nie je možné z nejakého dôvodu pripraviť izolovanú stenu, ku ktorej by sa iba pripojila zástena. Tento box navyše nezaberá viac miesta, než bežný sprchovací kút a vojde sa takmer do každej kúpeľne.


Německý lídr mezi výrobci domácích systémů, společnost Roth, spojil své dlouholeté zkušenosti a vývoj s předním českým výrobcem sanity ROLTECHNIK. Díky této spolupráci vznikl prostorný sprchový box VINATA, který seniorům i lidem se sníženou možností pohybu poskytuje bezpečí a komfort. Vážení zákazníci, z dôvodu krízových opatrení prosíme, aby ste venovali pozornosť nasledujúcim informáciáDočasne nemožno objednávať tovar na dobierku (opatrenie dopravcov), rovnako tak nemáme možnosť prijímať platby v hotovosti spolu s osobným odberom v sídle našej firmy. Sprchový box je do detailu promyšlený tak, aby vyřešil každý zádrhel s izolací.


Vám už zbývá jen snít o tom, jak krásně bude ve vaší koupelně vypadat. Hydromasážne boxy slúžia k bežnej dennej hygiene a zároveň ako miesto pre odpočinok a relaxáciu. Preto nezaberajú viac miesta ako bežný sprchový kút a zmestia sa takmer do každej kúpeľne. Pri každodennej relaxácii sa vám určite osvedčia. Detail produktu Do obchodu.


Kč Aplomo Emma 91x91x2masážní sprchový box Skla. Tento box navíc nezabírá více místa, než běžný sprchový kout a vejde se téměř do každé koupelny.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kingsbath Marcello 150x80x2masážní sprchový box s vanou. KERRA-TULUZA sprchovy box 120x80x217cm. Roltechnik sprchovací box SIMPLE SQUARE 900.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky