pondělí 22. ledna 2018

Haas sohn grand max plus ii 11 s výměníkem

Krbová kamna Grand Max plus mají výkon. Unsubscribe from Miroslav Trestik? Oblíbená ocelová dvouplášťová krbová kamna s teplovodním výměníkem. Rovné prosklení, provedení v barvě černé, na bocích béžová dlažba, elegantní pozlacená ručka na předních dvířkách, velká plocha prosklení, rozměrné. W, výkon do výměníku je 11.


Designové řešení krbových kamen HAAS - SOHN jsou hřejivým doplňkem moderně. Zatím kamna provozuji bez výměníku , připojovat rozvody UT. Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů.


GRAND MAX PLUS s výměníkem - Vyhledávání na. W, do prostoru výkon 3. Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému s elektrickým nebo plynovým kotlem. Free Shipping Available. Ušetříte: MOC Kč s DPH.


Dostupnost:Již se neprodává. Na ploše prodejny vystavujeme až 1druhů krbů, kamen a sporáků českých i zahraničních výrobců. Realizujeme stavby teplovzdušných a teplovodních krbů, akumulačních krbů a kamen, kachlových sporáků a tahových akumulačních kamen. Doporučeným palivem je kusové dřevo, ekobrikety a uhelné brikety. Zbytek cca 2mradiátor a podlahové topení.


Budu moc rád za informaci a radu. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Tato teplovodní kamna jsou vybavena velmi výkonným teplovodním výměníkem pro ohřev topné vody a její rozvod do radiátorů či bojleru. Skoro všechny typy krbových kamen. BORAS S VÝMĚNÍKEM - NOVINKA. Cena: 8€ černá, béžová dlažba. Velkoobchod a maloobchod s izolačním materiálem.


V naší nabídce jsou jak technické izolace tak i stavební izolace. Prodej izolačního materiálu k izolaci parovodů, horkovodů, kotelen, výměníkových stanic a průmyslového chlazení. Fukce terciálního spalování zvyšuje celkovou účinnost kamen, což v konečném důsledku přináší nižší spotřebu paliva. Kamna mají vrchní kouřovod Ø 1mm.


Language: English Location: United States. Máme tepelnou ztrátu v podstatě stejnou jako Vy a kamna s teplovodním výměníkem Haas - Sohn Kalmar II (viz můj předchozí příspěvek). Na českém trhu jsem nenašel krbová kamna s větším poměrem ani větším výkonem do vody. Myslím si, že máte pravdu - ten poměr je vždy stejný, i když přikládáte podstatně méně (nebo zaškrtíte vzduch).


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky