čtvrtek 18. dubna 2019

Chladící zařízení na pivo

Chlazení na pivo , pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.

Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nabídka pronájmu chlazení na pivo u nás v kamenné prodejně v Olomouci. Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy.


Zveme vás také do naší kamenné prodejny, kde si výčepní zařízení a veškeré příslušenství můžete. Jedná se o velmi důležitý parametr, který určuje, kolik litrů piva je schopno zařízení uchladit. Podle toho rozlišujeme domácí a profesionální použití.


Domácí chlazení piva a grilovačky doplňte přístrojem, který má výkon až l za. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“.

Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. Pomohou vám vystoupit na světlo a stát se něčím zajímaví. U prosklených boxů je jedna nebo několik stěn místo PUR panelu nahrazena izolačním sklem v profilech REHAU. Skladem držíme spoustu náhradních dílů a poskytujeme na výčepní techniku záruční, pozáruční servis a montážní a poradenské služby. Najdeme výčepní zařízení , které vám bude pasovat na míru při případných dotazech nebo přáních nás oslovte na některém z kontaktů.


Popis: Prodám chladící zařízení Bier-Aktuell, vyr. Půllitr Iron Chiller je skvělý pomocník v horkých dnech a na jakoukoli zahradní párty nebo grilovačku. Jeho dvojitá stěna pomáhá, aby pivo zůstalo chladné a proto si budete svůj oblíbený nápoj lépe a déle vychutnávat.


Pivní jeskyně je chladící zařízení na pivo , které využívá chladu země. Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku již po 5-min. Kompletní konstrukce i šnek výčepního zařízení jsou vyrobeny z nerez oceli. Na jeho otevření je potřeba mít otvírák.


U nás si můžete stylový otvírák na pivo vybrat podle svého gusta. Precizně zhotovené otvíráky si poradí s každou lahví. Otvírák na láhve si poradí s každým korunkovým uzávěrem. Vybrat si můžete jednoduché otvíráky nebo otvírák na pivo na zeď.


Ať už v létě nebo v zimě: kdo je na cestách, neměl by zapomenout na chladící box s funkcí udržení tepla Klarstein BeerPacker.

Výčepní zařízení na pivo Výčepní zařízení na pivo. Umístíte v něm teplé a studené občerstvení, nápoje a celé jídla, které sp. Náš eshop se specializuje na prodej výčepní a chladící techniky. Naleznete zde pivní chlazení, výčepní kohouty, stojany a zařízení , naražeče, chladící vitríny a další. Chcete si vychutnat skvěle vychlazené pivo například s přáteli u Vás na zahradě?


Pak není nic jednoduššího, než si vybrat z naší bohaté. Fermentační kádě pro pivovary Česká republika (17) Fer. Chladicí zařízení , na pivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky