středa 17. dubna 2019

Skládací vařič dřívkáč

Romantika při pohledu do plamínků olizujících nádobu s čajem a praskání dřeva se nedá ničím nahradit. Jak se používá skládací vařič dřívkáč. Největší z dřívkáčů v nabídce - 12cm - v reálném použití během koloběžkové přesnočky na Kocábě. Lehký skládací dřívkový vařič , takzvaný “ dřívkáč ”, je výborná věc pro milovníky přírody, kteří preferují přírodní paliva.


Lze v něm spalovat jak klasická dřívka a větvičky, které najdete v každém lese (případně na našem e-shopu), tak je možno díky nastavitelnosti použít i tuhý líh.

Vhodný na vaření v plecháčku. Pro použití s kostkou lihu je dno instalovatelné v několika výškách. Lze zakoupipil společně s dřívkáčem za zvýhodněnou cenu! Vařič dřívkáč - skládací - cm. Turistický vařič DŘÍVKÁČ 4Heat Stove v. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.


Pro snadné a rychlé vaření v přírodě. Toto zboží naleznete v kategorii TÁBOŘENÍ, STANY, SPACÁKY, KARIMATKY, POLNÍ LAHVE, NÁDOBÍ APOD.

Armyshop s širokým sortimentem army a military zboží, internetový on-line obchod kde výhodně nakoupíte trička, batohy, kalhoty, bundy a další věci pro milovníky army a military stylu. Skládací vařič dřívkáč - detail produktu. Konstrukce umožňuje spalovat klacíky, dřívka, odřezky, kůru, šišky, větve a „vše“ co hoří a najdete to na louce, u silnice či v. V zahraničí najdete názvy jako wood stove, survival stove nebo camp stove. Princip je jednoduchý, vařič je vlastně jakési malé přenosné ohniště, ve kterém hoří drobné klacíky.


Tento nerezový vařič s rafinovaným systémem vedení plamene zabezpečuje rychlé vaření v (nejen) extrémních podmínkách. Protože je vařič vyroben z nerezu, je to skutečně dlouhodobá investice. Dle experimentů lze jeden litr vody v nádobě s poklicí uvařit.


Velice pevný, stabilní a skládací multifunkční turistický vařič DŘÍVKÁČ BUBÁK je standardně vyráběn z pozinkovaného plechu o tloušťce 1mm. Kromě 49kč za odkapávač jsem utratil 23kč za spojovací materiál v železářství a jak to dopadlo se můžete podívat na fotkách. Je mnohem stabilnější, nohy jsou skládací a tak je i lépe uložitelný. Pode dnem dřívkáče je velký prostor pro přístup vzduchu a odsyp popela.


Nerezový turistický skládací vařič dřívkáč Bubák. Ekologicky šetrné: žádné zásobníky na palivo, žádné chemické emise, žádné baterie, méně uhlíkové stopy. Tyto stránky používají soubory cookie. Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookie.


I přes opravdu minimalistické rozměry si zachovává výborné vlastnosti hoření díky komínovému efektu.

Je pohodlnou alternativou pro rozdělání ohně v přírodě, aniž byste potřebovali ohniště. Dřívkový vařič 4HEAT Stove Mini. Slouží jako alternativa k rozdělávání ohně a vaření na volném prostranství. Součástí balení je i obal na dřívkáč. Na dno vařiče je také možné vložit vařič na tekutý líh.


Perfektní vařič do přírody. Odpadá problém s otevřeným ohněm, už by se Vám nemělo stát, že Vám někdo vynadá nebo dokonce pokutuje za rodělávání ohně. Tohle je férovej vařič na přírodní palivo.


Lehce složitelný i rozložitelný. Funkce vařiče je založena na jednoduchém principu vhánění vzduchu do ohniště. Jako palivo lze použít dřevo, šišky, kůru a jiné přírodní hořlavé materiály. Zdroj pro rozfoukání energie je V monočlánek. Stabilní, skládací konstrukce, jednoduchý na sestavení a vynikající výkon.


Po vyhoření zbyde jen hromádka popela, který zalijeme hrnkem vody a je uklizeno. Po odchodu nikdo nepozná že jsme tu dělali. V české zemi šikovných rukou s trampskou tradicí se o jeho amatérskou výrobu pokoušelo. Cestovní vařič na tuhá paliva dřívkáč s dobíjením, BioLite CampStove BL-CSA.


Porovnat s jiným výrobkem Technické parametry. Condor vařič dřívkáč - vháněného vzduchu do ohniště. Savotta Grumpy Stove - vařič dřívkáč Stejný jako Happy jen je trochu nevrlý a zamračený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky