pondělí 8. dubna 2019

Automatická žaluzie ventilátor

Na základě častých dotazů jak zamezit vracení pachů nebo studeného vzduchu zpět do místnosti, jsme se rozhodli. Jak funguje automatická žaluzie : V klidové poloze je žaluzie uzavřená. Při zapnutí ventilátoru se žaluzie. Pokud použití ventilátoru vyžaduje montáž do stropu, vertikálně, nebo je provoz delší než min.


AUTOMATICKÁ ŽALUZIE je v klidovém stavu zavřená a brání pronikání chladu do místností. Plně tak nahrazuje funkci zpětné klapky.

Domovní axiální ventilátory VENTS MA jsou určeny k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, jako jsou kuchyně, koupelny, toalety, WC, kanceláře, prodejny, garáže a pod. Ať už úsporný koupelnový ventilátor s časovačem Dalap 1LVZ ECO nainstalujete doma do koupelny, na WC, do kanceláře či jiných komerčních prostor, spolehněte se na jednoduchý a nerušivý design - čelní strana s automatickou žaluzií neobsahuje nápisy, ani logo. Je vyrobený z ABS hmoty (plast bílé barvy).


Velkou výhodou daného materiálu jsou její antistatické vlastnosti, navíc se ventilátor velmi snadno udržuje. Auto - automatická žaluzie , kul. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Po vypnutí ventilátoru se žaluzie samočinně uzavře.

Proces otevírání trvá cca vteřin a zavíraní. Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5. Po spuštění ventilátoru se žaluzie automaticky po sekundách otevře. Jakmile dojde k vypnutí ventilátoru, žaluzie se za stejný čas sama uzavře.


Automatická žaluzie místo zpětné klapky. Ventilátor s kuličkovými. Zavírání a otevírání žaluzie zabezpečuje píst, který je umístěn pod vrchní mřížkou ventilátoru, obsahuje kapalinu, kterou postupně ohřívá bimetalový. Nabídka ventilátorů s automatickou žaluzií, která zabraňuje vracení nežádoucích pachů a studeného vzduchu zpět do místnosti. Buďte s námi v kontaktu.


Po zapnutí ventilátoru se žaluzie do vteřin sama otevře a po vypnutí se za stejnou dobu uzavře. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Jedna žaluzie se nachází na čelní straně a je plně automatická , elektricky ovládaná. Druhá mechanická, samotížná žaluzie je na zadní straně ventilátoru.


Na ovládání obou žaluzií je použita pokročilá a. Vážení zákazníci, s ohledem na nově vzniklou situaci ze dne 15. Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu. Použití pro větrání toalet, koupelen, kuchyní, nebo sklepů, ale i běžných interiérů.

Výrobky značky: TOMEX automatická žaluzie , časový spínač, příkon W, jmenovité napětí 2V, krytí IP 4 průměr potrubí 1mm, průtok vzdu. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Axiální domovní ventilátor je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, jako jsou kuchyně, koupelny, toalety, malé kanceláře atd. Vzhľadom k svojim technickým parametrom sú domové ventilátory a ventilátory do kúpeľne určené k použitiu pre kratšie vetracie potrubie s nízkou tlakovou stratou, prípadne k odsávaniu priamo cez stenu. Vyberte si z naší nabídky ventilátor s automatickou žaluzií.


Díky ní zabráníte jak proudění studeného či znečištěného vzduchu do místností, tak průniku hmyzu či drobných hlodavců. Domácí ventilátory) Hodnocení produktu: (recenzí). Domovní nástěnný axiální ventilátor kompaktních rozměrů, vyrobený z bílé hmoty ABS, která je antistatická a lehce čistitelná.


Krytí výrobku IPX v provedení s hygrostatem IPX2. Dodávaný v průměrech 1(99) mm, 1(118) mm, 1(149) mm. MOTOR : Jednofázový asynchronní motor s ochranou proti přetížení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky