pondělí 22. dubna 2019

Coolexpert ach12fci2

Zařízení obsahuje fluorované skleníkové plyny zahrnuté v Kjótském protolu. Chladivo: R410A ( HFC-3 HFC-125). Technická specifikace výrobků se může lišit od uváděných hodnot, na základě vývoje zařízení výrobcem. Poskytují absolutní komfort pro svoje uživatele. Zajistí Vám tichý a bezproblémový chod po celou dobu své životnosti.


Uređaj sadrži fluorirane stakleničke plinove pokrivene protokolom iz Kyota. Sredstvo za hlađenje: R410A ( HFC-3 HFC-125). Specifikacije proizvoda podložne su promjenama temeljem daljnjeg razvoja uređaja od strane proizvođača. Pozor: Na Vašom výrobku je uvedený tento symbol.


Informuje o tom, že elektrické a elektronické zariadenia sa nemajú likvidovať s domácim odpadom, ale sa majú. Zaistia Vám tichý a bezproblémový chod po celú dobu svojej životnosti. Klimatizační systém se dodává kompletně s. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Odkazy na odborné recenze. Coolexpert ACH-12CIalternativy - Heureka. Kompletní informace k výběru. Oceníte celoroční využití - funkce a to chlazení - topení - odvlhčování - ventilace. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. ACH-12FCInajdete a porovnáte na Srovnanicen. Poniżej możesz bezpłatnie obejrzeć i pobrać instrukcję obsługi w formacie PDF. Znajdziesz tam również odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, ocenę oraz opinie użytkowników, które pomogą Ci w optymalnym wykorzystaniu. Nastavitelný teplotní rozsah - °C.


Přímé porovnání klimatizací Sinclair AMC-11AN vs COOLEXPERT APG-08AN1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky