pondělí 29. dubna 2019

Krbová kamna na pelety se zásobníkem

Teplovodní krbová kamna jsou napojena na radiátory a jsou vhodná do baráků, kde není. Specialista na krbová kamna peletová, krby na pelety a kotle na pelety. Tato kamna jsou bratříčkem krbových kamen ProAqua s tím rozdílem, že jsou teplovzdušná. Ale i zde se nachází zásobník až na.


Pelety jsou v místě hoření zapáleny horkovzdušným zapalovačem, který lze ovládat i na dálku.

Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků. Krbová kamna na pelety jsou oblíbená díky snadné obsluze a pohodlnému dávkování paliva pomocí zásobníku. V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění. Takto upravené mají asi o více energie jak kusové dřevo.


Návratnost do peletkového kotle jsme řešili v článku: Dřevěné pelety : Kdy se s nimi vyplatí topit? Výkon automatického kotle na tuhá paliva se zásobníkem. Při výběru automatického kotle se zásobníkem se zajímejte o několik klíčových parametrů.

Je to typ paliva, který můžete v kotli spalovat, velikost zásobníku. Mezi krbovými kombinovanými kamny na dřevo a pelety nechybí ani kamna s teplovodním výměníkem. V našem sortimentu najdete také kamna na dřevo a pelety značek Lincar a Kalor.


Pokud nepotřebujete kombinaci paliva pelety se dřevem, můžete si zvolit také klasická krbová kamna na pelety. V případě dalších dotazů a najasností, napište - na prodejně máme zapojené jak pelety s výměníkem, tak i kamna na dřevo s výměníkem. Jsou nejen ekologická, protože s nimi nepřijde žádný dřevní odpad nazmar, ale i báječně samostatná.


Nepotřebují složitou obsluhu ani údržbu. Nemusíte co chvíli přihazovat polínka a pečlivě střežit oheň, aby nevyhasl. Zastavte se k nám na prodejnu, kde máme peletová kamna v provozu! V posledních letech jsme zcela zřetelně zaznamenali trend vytápění RD kamny spalujícími pelety.


Kamna se postarají skoro o všechno sama. Pokud hledáte šikovného pomocníka, který se z velké části o všechno postará sám, můžeme vám doporučit krbová kamna na pelety. Tento typ kamen disponuje velkým zásobníkem na pelety a zároveň se může pyšnit automatickým podavačem - to znamená, že si kamna sama regulují přikládání peletami, což je pro vás o starost méně.


Kdo zvažuje, jak co nejefektivněji, úsporně a téměř bez práce vytápět domácnost, měl by se rozhodnout pro krbová kamna na pelety. Nabízí inteligentní řešení vytápění – díky časovému spínači je možné je zapálit i na dálku.

Hodí se do rodinných domů, do bytů, na chaty i chalupy. Jde o skvělou alternativu krbu či krbových kamen, bez prašnosti a kouře. Kvalitní peletová krbová kamna Ecoforest.


Krbová kamna jsou vybavena automatickým provozem, zásobníkem na pelety , elektronickou regulací. Celolitinová kamna mají horní vývod a boční přikládání. V nabídce naleznete také malá krbová kamna s výkonem do kW, konvekční (dvouplášťová) a sálavá (jednoplášťová) kamna. Velká kamna Hercules, Ingrid nebo. Jedinečná krbová kamna na dřevo a pelety s teplovodním výměníkem Ungaro Fire jsou na české trhu vyhledávaným zdrojem tepla.


Nabízejí ideální kombinaci spalování několika typů tuhých paliv např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky