pondělí 22. dubna 2019

Fiat tipo kombi prodej

Fiat Tipo na prodej – bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy. Vozidlo je po prvním majiteli, udržováno, garážováno a pravidelně servisov. V, online prodej , ČR V prov. Fiat na prodej – bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy.


Fiat , kde vyřešíte koupi i prodej vozu. Objevte akční edici Tipo Italia.

Jedná se o speciální edici modelové řady Tipo , která již obsahuje výbavu preferovanou našimi zákazníky. Vyberte si verzi, motorizaci a barvu a vůz můžete mít bez čekání! Zarezervujte si svoji testovací jízdu již dnes. Vítejte na nové webové stránce Fiat Česká Republika.


PRODEJ Nabídky pro firemní zákazníky. Tipo kombi nabízí atraktivní vzhled a vynikající. Obrázky jsou pouze ilustrativní.


Aktuální nabídku barev a materiálů a další informace si ověřte u autorizovaného prodejce Fiat.

DAB radio, Bluetooth and USB. LED Daytime Running Lights. Parkview rear parking camera. Visibility Pack (rain and dusk sensors and electrochromic dimming rear-view mirror) Car Configurator. Jeho interiér pojme pohodlně pět dospělých osob, a to i velmi vysokých (až m vpředu a m na zadních sedadlech) a navíc nabízí prostor pro lokty pro všechny cestující.


A to i přesto, že jsem s ohledem na cenu auto spíše chválil. Please refer to your local Fiat dealership for actual specifications. Pan European warranty) which guarantees your vehicle against defective manufacturing faults for months from first registration.


Prodej nových vozů tel. Celkem aut Fiat Tipo. Z těch zážehových je to vedle základní čtrnáctistovky ještě oturbený 1. T-Jet (kW), který je možné pořídit i ve verzi na LPG, a 1. E-TorQ (kW), který je standardně spárován s šestistupňovým automatem.


SERVISNÍ PROHLÍDKA ZDARMA. Nový Fiat Ducato již za 404. Kč bez DPH a nyní navíc bez čekání a u. Fiat dorazí do Ženevy s limitovanými edicemi! MultiJet – snaživec obecný.

Fiat Stilo kombi v benzinu k prodeji - aktualně nabízíme více než inzerátů Fiat Stilo kombi od autobazarů i soukromých prodejců z celé České republiky. Kombinuje živý výkon a nízku spotrebu paliva vo všetkých podmienkach. Hledáte skladové vozy FIAT Tipo ? Právě máme v nabídce aut s vámi požadovanými parametry: FIAT Tipo , ihned k odběru.


CZ je nejstarší internetový a mobilní autosalon v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky