středa 17. dubna 2019

Ventilátor s ec motorem

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Drive through external rotor motor with external commutation unit. Tyto střešní ventilátory jsou. Rozbíhání elektronicky komutovaných motorů je plynulé a bezhlučné.


Horizontální i vertikální klipsnový ventilátor. Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla.

Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Ať už potřebujete inline ventilátor pro vaši pěstební místnost, kancelář nebo dům - tento inline ventilátor zvládne vše. S P Jetline Ecowatt. Elektricky komutovaný motor. Snadná a rychlá montáž k potrubí.


Servisní vypínač je umístěn na plášti ventilátoru. Výklopná konstrukce usnadňuje servis a. Použity jsou kvalitní radiální kuličková ložiska s životností 30.

R EC blue kW s možností regulování rychlosti otáček. EC -motor zabezpečuje nízkou spotřebu energie a vysokou účinnost. Motor ventilátoru je uložený na účinných tlumičích vibrací.


Radiální střešní ventilátor s EC-motorem s integrovanou regulací pro konstantní tlak nebo konstantní průtok vzduchu, DN22 průtok 1. Skladem RAM Silent ventilátor do potrubí Tichý cho vysoký tlak, spolehlivost. Integrovaná IEC zásuvka a. Tichý izolovaný ventilátor Prio Silent 250EC-L je určen pro kruhové vzduchotechnické potrubí. Schéma nebo radu se zapojením mohu případně poskytnout.


Takový přetlak zajistí stabilní provoz krbu, i když v něm přiložíme dřevo. Nehrozí tedy, že budeme mít zakouřenou místnost. Na tomto webu jsou aplikovány soubory cookies, které jsou z technických důvodů nezbytné, abychom mohli uživatelům předávat své nabídky. Skříň ventilátoru je vyrobená. Motory jsou regulovatelné potenciometrem umístěným ve svorkovnici (kromě TD-160) nebo externím regulátorem otáček REB-ECOWATT.


Potrubní ventilátor pro odsávání nebo přívod vzduchu. Jednoduchá montáž a demontáž. Kuličková ložiska, IP 4 možnost připojení senzorů prostředí.


EC motory se využívají také při rekuperaci.

Střešní ventilátor DVC 315- S Poti má skříň vyrobenou z hliníku a základová deska je z pozinkovaného plechu. Spolehlivý nonstop a tichý cho i při nízkých otáčkách. Dlouhodobě nižší spotřeba. Instalace do pravoúhlého vzduchového kanálu. Nízká spotřeba energie díky technologii EC.


Nenáročné na prostor díky kompaktním rozměrům. Příruby na sací i výtlačné straně. Vyniká nízkou energetickou náročností a hlučností a splňuje nejpřísnější normy na ochranu životního prostředí a bezpečnost provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky