pátek 19. dubna 2019

Odpočívadlo na topení pro kočky

Už od nepaměti je známé, že kočky milují teplo a rády se vyhřívají nejen na sluníčku. V zimních dech, kdy slunce přes mraky neprojde, můžete dopřát Vašim kočkám teplo pomocí krásného závěsného odpočív. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dopřejte té své opravdu luxusní odpočinek s pomocí závěsného odpočívadla.

To lze umístit na jakýkoliv radiátor a pak už si jen užívat pohled na slastně vrnícího chlupáče. Pelíšky pro kočky na radiátor nebo parapet. Lehátka na topení pro kočky velmi doporučujeme. Závěsné pelíšky kočičky zbožňují.


Vrchní část pelíšku (umístěna nahoře na radiátoru) může - ve chvílích, kdy radiátor není příliš rozehřátý. Toto kočičí odpočívadlo se díky nastavitelné sponě nechá jednoduše zavěsit na všechny běžné typy topení. CAT GATO odpočívadlo na topení šedé stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Veškeré informace o produktu.

Odpočívadla pro kočky skladem. MAGIC CAT, Zolux, CAT GATO a dalších. Polička pro kočky je měkká díky dutému vláknu. Ložní plocha je vyztužená deskou z dřevotřísky. Snadno ji zavěsíte pomocí háků na radiátor.


Vhodná pro praní v pračce. Dvoupatrové, stabilní odpočívadlo pro kočky s boudičkou. Jestli něco kočky opravdu milují, pak je to spánek a zvláště pak poblíž předmětů vydávajících teplo. Barevné odpočívadlo se škrábadlem pro kočky.


Kočky se rády zdržují na měkkých a teplých místech. Pořiďte své kočce úžasné odpočívadlo či škrabadlo z nabídky našeho online zverimexu. Kočky potřebují místa, kde si odpočinou, nejradši mají radiátory nebo jejich okolí. Zároveň je důležité, aby si vaše kočka brousila drápky, k tomu nejlépe slouží škrabadla. Velmi pohodlné odpočívadlo , které se zavěsí na radiátor.


I kočky mají své dny, a proto by vám ve společně obývané domácnosti nemělo chybět místo, kam se zašijí, když nebudou mít náladu na společnost. Domeček pro kočky vyřeší potřebu odpočinku i hry. Jeho součástí bývá plyšová a pohodlná kukaň, kde se kočka schoulí do klubíčka.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Luxusní odpočívadlo pro kočky s polstrovaným potahem z umělé kožešiny, použitelné samostatně nebo jako odpočívadlo na topení , potah odnímatelný, lze prát. Pro příjemnou relaxaci na hřejivém topení , vlastní plocha k relaxaci: x x. Podobné fráze: odpocivadlo pro kocky na okno, odpocivadlo na okno pro kocky, odpocivadlo pro kocky na radiatory, odpocivadlo pro kocky na stenu, odpocivadlo na topeni , odpocivadlo pro kocky na radiatory trixie, zavesne odpocivadlo na stenu pro kocky, odpocivadlo pro kocky na pripevneni na ze odpocivadlo na topeni cervene, odpocivadlo na. Máme pro vás další vychytávku. Jedná se o závěsné odpočívadlo na topení.


Je to velice šikovně vymyšlené udělátko, které udělá radost každé kočce, která si ráda zdřímne. TIP: Většina koček se řadí mezi tzv. Proto je dobré každé kočce dopřát pořádné odpočívadlo nejlépe kombinované se škrabadlem, odkud budou moci v bezpečí pozorovat své teritorium, případně i dění venku za oknem. Nechcete mít poškrábaný a potrhaný nábytek, koberce nebo gauč?


Nejlepším řešením je určitě škrabadlo pro kočky. Zde si kočička obrousí svoje drápky lépe než o Váš gauč, skvěle se vyřádí a zároveň bude mít měkký úkryt s přehledem o všem, co se v domácnosti děje. Vyberte jí škrabadlo přesně na míru a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky