pátek 19. dubna 2019

Návleková izolace potrubí

Návleková izolace patří k těm nejpoužívanějším typům izolacím. K jejím výhodám patří zejména minimální tepelné ztráty, ale také zvýšené tepelně-izolační účinnosti. Návlekové izolace Mirolen se vyznačují tlumením akustických efektů, ale také jednoduchou instalací a ochranou potrubí proti kondenzaci a korozi. Izolace Tubex - PE polyethylen. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Universální pružná izolace pro topné, sanitární a VZT potrubí. Mezi nesporné výhody izolace patří snížení hlučnosti soustavy, snížení zasahování okolních. Požadavky na účinnost izolace potrubí se dnes stále zvyšují. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením.


Instaluje se pomocí lepidel, které jsou určené na kaučukové izolace. Izotub – tepelná izolace na potrubí , která je vyrobena z čedičové vaty (též minerální plsť). Její použití je přitom velmi rychlé a efektivní, takže ušetříte bez výraznějších starostí.


Mirelon – návleková izolace z pěnového polyetylenu, jež je vhodná pro potrubní rozvody teplé a studené vody.

MIRELON a STARLON, průmyslové a potravinářské obaly (PVC potravinářská fólie, polystyrénové tácky, misky a menuboxy). Potrubní izolační pouzdro Rockwool ø mm, šířka vrstvy mm, délka doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hlavní charakteristikou tohoto materiálu jsou výborné izolační vlastnosti, které jsou vyžadovány především u potrubních systémů pro topení, chlazení, klimatizace a vzduchotechniku.


Nabízíme pestrý výběr sortimentu, a to za skvělé ceny! Podívejte se sami na Topenilevne. Tubex AL je komfortní tepelná a zvuková izolace vodovodních a otopných rozvodů. Tepelné izolace , StavProMont s. Hliníkový povrch izolaci spolehlivě chrání před UV zářením a mechanickým.


Kvalitní, ekologická, zdravotně nezávadná izolace z pěnového polyetylenu pro potrubní rozvody teplé a studené vody i ostatních médií v obytných, průmyslových a zemědělských objektech. Návlekové tepelně izolační trubky Tubex se vyznačují jemnou porézní strukturou s uzavřenými vzduchovými bublinami. K-Flex izolace ze syntetického kaučuku.


Vyrábí se ve variantách izolačních trubek, plošné izolace ve formě nekonečných izolačních pásů a prefabrikovaných izolačních tvarovek. K jej výhodám patrí najmä minimálne tepelné straty, ale aj zvýšené tepelno-izolačné účinnosti. Návlekové izolácia Mirolen sa vyznačujú tlmením akustických efektov, ale aj jednoduchou inštaláciou a ochranou potrubia proti kondenzácii a korózii.


Pro montáž tepelné izolace potrubí od Topizol - Dvůr Králové nad Labem jsou používány izolační pouzdra a návleková tepelná izolace potrubí. Díky jejich kvalitě zaručujeme, že tepelná izolace potrubí od firmy Topizol - Dvůr Králové nad Labem budou mít.

ARMACELL ARMAFLEX ACE izolace potrubí 19x160mm, návleková , 2m, černá TECHNICKÉ PARAMETRY: Tloušťka izolace : mm Vnější průměr potrubí : 1mm Délka hadice: m Max. Zobrazenie tovaru E-shope: Dlaždicov é Riadkové. Podrobné hľadanie Podrobné hľadanie.


Ihneď k odberu Akcie Novinky Výpredaj. Vysoce kvalitní návleková izolace potrubí ze syntetického kaučuku určená pro chlazení, klimatizaci a vzduchotechniku. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky