pátek 12. dubna 2019

Lazura na dřevo vzorník barev

Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Lazura na dřevo XYLADECOR. Vzorky barevných odstínů lazur Xyladecor.


Jsme specializovaný prodejce barev na dřevo. Mohlo by Vás také zajímat.

V našem sortimentu naleznete ty ověřené značky jako Remmers, Osmo, Bona, Tikkurila,Herbol a Flügger. Na výběr je z polomatných a matných provedení vodou ředitelných. Impregnační tenkovrstvá barevná lazura na dřevo pro vnější použití.


Dřevo je čistě přírodním produktem a před aplikací jakékoliv povrchové úpravy je nutno vzít v potaz řadu jeho specifických vlastností. Popis: Luxol Originál je tenkovrstvá lazura pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Od reálných odstínů se se mohou trochu lišit převedením do elektronické podoby. Zde jsou umístěny nejprodávanější odstíny v reálném zobrazení na smrkovém dřevě.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Vzorník barev na dřevo - DELTA. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dlouhodobě chrání dřevo před škodlivými. Nejprodávanější lazura na dřevo je REMMERS HK Lasur 3v která poslouží jako impregnace, mezinátěr i finální nátěr.


Tato lazura se vám doma nebo na chalupě určitě neztratí, je možné ji použít na ploty, dřevěné pergoly,dřevěná opláštění budov, dřevěné fasády nebo i pro celé dřevostavby. Ojedinělým způsobem spojuje dekorativní účinky nátěru, které díky obsahu aktivních, vysoce účinných látek zajišťují dokonalou prevenci a ochranu proti zamodrání dřeva, proti houbám a hlavně proti dřevokaznému hmyzu. Luxol extra je tenkovrstvá lazura na dřevo s UV filtrem (neplatí pro bezbarvý odstín).


Prodej malířských barev , barev na kov, dřevo , beton a lazur na dřevo. Všichni jistě víme, že o dřevo je potřeba pečovat a chránit ho vhodným nátěrem. Pro venkovní, více namáhané nátěry doporučujeme nejprve použít fungicidní BALAKRYL Napouštědlo na dřevo. Mezi nanášením jednotlivých vrstev lazury je vhodné nátěr přebrousit jemným brusným papírem.


Vše je nové, nakoupeno do zásoby pro nástřik plotu. Barvy na kov a dřevo PRIMALEX: Primalex základní barva bílá. Primalex Základní barva na dřevo je určena pro základní úpravy dřevěných povrchů ve venkovním i vnitřním prostředí před aplikací vrchních krycích barev. Nátěr má velmi dobrou kryvost, rychle schne a je lehce brousitelný.


Detailní popis produktu.

Ochranná olejová lazura - vzorník. Osmo ochranná olejová lazura na dřevo je ideální pro veškeré dřevo vhodné pro exteriér. Dveře okna a okenic (rozměrově stálé stavební díly), přístřešky pro auta, dřevěné fasády, balkóny, dřevěné terasy, ploty, pergoly, zahradní nábytek a zahradní domky (rozměrově nestálé stavební díly). Níže v galerii uvádíme vzorníky lazur na dřevo nejznámějších výrobců lazur. Jednou z možností ochrany dřeva je lazura na dřevo.


Vraťte interiérovým i exteriérových doplňkům dávno zašlý lesk. Stačí si vybrat z bohaté nabídky interiérových a exteriérových barev , laků a lazur na dřevo. Pro povrchovou úpravu dřevěných částí námi vyráběného nábytku. Neředěnou lazuru aplikujte na čistý, vybroušený, vosku, mastnot a pryskyřice zbavený podklad ve 2–vrstvách, v intervalu 1–hodiny.


Pro renovační nátěry postačí 1–vrstvy. Nabízíme kvalitní lazury a lazurovací laky Osmo, Remmers a Stachema v mnoha barvách. Chrání dřevo před účinky UV záření.


Obsahuje přírodní olej. Použití venkovních olejových lazur a barev na dřevo. Přírodní olejové lazury a barvy můžete použít i na vlhčí dřevo.


Výborně se hodí k ošetření srubových nebo roubených staveb, dřevěných fasá zahradních domků, pergol aj. Navíc s nimi můžete pracovat i za nižších teplot, ale pozor – jen za suchého počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky