úterý 23. dubna 2019

Čerpadlo kondenzátu wilo

Prečerpávače kondenzátu , spláškov a fekálií. Automatické vodárne a stanice. Samonasávacie čerpadlá. Ponorné čerpadlo TWU Ponorné.


Wilo -Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky. Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla. Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní konstrukci a novým způsobům regulace. Přečerpávač kondenzátu Wilo PLAVIS 013-C.


Více než let s Vámi! Vám velmi usnadnit práci, ať už se jedná o pouhé zavlažování zahrady, zásobování Vaší chaty vodou ze studny, nebo při odvodňování zatopeného sklepa. Wilo plavou 0C, zabudovaný snímač hladiny pro automatický provoz, úsporný provoz díky nízké spotřebě elektrické energie, tichý provoz.


Čerpadlo kondenzátu wilo

Dlhodobou stratégiou spoločnosti Wilo je nasledovať a prispôsobovať sa svetovým trendom, ktoré smerujú inovácie hlavičiek úspory energie a spotreby vody. V dnešnej dobe vyrába Wilo čerpadlá s vysokou účinnosťou, ktorá pracujú s najnižšou možnou spotrebou elektrickej energie. Opatrenia spoločnosti WILO Česká a Slovenská republika s ohľadom na šírenie nákazy COVID-19. Vážení obchodní partneri, Spoločnosť WILO CS plne rešpektuje vyhlásenie núdzového stavu v Českej aj Slovenskej republike so všetkými dôsledkami, ktoré z toho vyplývajú.


Okrem prijímania ochranných opatrení pre našich zamestnancov sa budeme prispôsobovať aj Vašim. Toto oběhové čerpadlo je vhodné jen pro pitnou vodu. Oběhové čerpadlo pitné vody Wilo -Star-Z NOVA (mokroběžné provedení) pro rodinné domy.


Čerpadlo kondenzátu wilo

Pokud nelze odvod kondenzátu řešit samospádem, je nutné pro jeho odvod použít čerpadlo kondenzátu. Ověřeným řešením jsou v tomto případě čerpadla ASPEN. WILO Plavis 013-C - čerpadlo pro odvod kondenzátu. Jsou místa, kde není možno vybudovat odpadové potrubí pro odvod kondenzátu , který je vytvářen při provozu kondenzačních kotlů.


Pro tyto případy jsou vyráběny přečerpávací stanice, které dokáží kondenzát přemístit na vhodné místo. Tato přečerpávací jednotka. Wilo Plavis 0C, zabudovaný snímač hladiny pre automatickú prevádzku, úsporná prevádzka vďaka nízkej spotrebe elektrickej energie, tichá prevádzka. Součástí čerpadla je elektronická skříň, zpětná klapka a spouštěcí lanko.


Meno WILO je na celom svete synonymom tradície prvotriednej nemeckej kvality. Naše čerpadlá a čerpacie systémy pre vykurovanie, klimatizáciu, chladenie, zásovovanie vodou a prečerpávanie odpadových vôd sa použivajú v komerčných budovách, v priemyselných závodoch ako aj v domácnostiach. Sada obsahuje dvě vaničky. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Kondenzační kotle, které se nacházejí pod hladinou zpětného vzdutí, vyžadují pro odvod vznikajícího kondenzátu přečerpávací stanici kondenzátu. Společnost Wilo nabízí právě pro tento druh využití vysoce kvalitní řešení šitá na míru požadavkům zákazníka.


Čerpadlo kondenzátu wilo

Vyhledejte vhodné oběhové čerpadlo na webových stránkách Wilo nebo v aplikaci Wilo Assistant. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Cirkulačné čerpadlo Wilo Star-Z NOVA je ideálny pre čerpanie pitnej vody v jedno a dvojgeneračných domoch. Hodnotenie produktu:. Star-Z je určený pre prevádzku s tvrdosťou vody až do 20°dH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky