čtvrtek 25. dubna 2019

Nezávislé topení naftové

Prodam nove horkovzdusne naftove topeni (bufík) znacky Vevor o vykonu 8kw (mam i 5kw variantu) vcetne veskereho prislusenstvi potrebneho pro montaz (vse tak jak je na foto). Horkovzdušné naftové topení 3kW Obsah balení: Topný agregát podložka pro usazení agregátu externí nádrž 10l podávací čerpadlo naftový filtr sací a výfukové potrubí výfukový tlumič hadice a koncovka rozfuku hadičky pro rozvod nafty montážní sada manuální ovladač český a anglický manuál. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.


Horkovzdušné nezávislé topení o výkonu 3kw je vhodnou volbou do větších karavanů, a vytápění velké dílny nebo haly.

Výhoda tohoto topení je, že jeho velikost je naprosto totožná s topením o výkonu 2kw. Na rozdíl o jiných druhů topení , jako je plyn nebo dřevo, je toto naftové topení nejbezpečnější způsob, jak se ohřát. Není potřeba mít spuštěný motor naprázdno jen kvůli teplu v kabině. Nezávislé topení pro váš vůz. Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností?


Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu. Přichází zima a tak jsme nainstalovali topení , aby mi nebyla zima.

Například u nejprodávanější Škody Octavia vyjde na 25. Ukázka funkčnosti topení. Pak máte v autě zabudováno nezávislé topení.


Pokud teprve zvažujete zda topení do Vašeho vozidla pořídit, jste na. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného produktu a značky. Digitální termostat s plynulou regulací o výkonu 1-8KW.


Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů Topení webasto. Webasto Eberspacher Ateso dle Vašeho požadavku. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty Topení webasto - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vybavení pro karavany, obytné vozy, jachty, malé spotřebiče na 12V a 24V. T-je umístnno na desce ídícího pístroje a mí teplotu vzduch nasávaného do topení. A nikdo mi není schopen říct, jestli tam ovladač je nebo není.


Při tom nic dalšího k tomu nelze objednat. Levné a ohleduplné k životnímu prostředí: Inovativní nezávislé topení eThermo Top Eco s možností dodatečné montáže vytvoří ve vašem voze příjemné klima díky vytápění Webasto.

Je napájené elektřinou a rychle odstraní led z oken a vysokým výkonem předehřeje motor. A to vše získáte za atraktivní zaváděcí cenu. Nechte se přesvědčit těmi nejlepšími argumenty.


Už jen z toho důvodu, že je nutné přizpůsobit se uložení a elektronice konkrétního motoru, příslušenství a modelu auta celkově,” prozradil nám nezávislý mechanik a odborník na vozy BMW Petr Jakubec s tím, že nejběžněji používaným řešením je naftové horkovzdušné topení. Srdcem každého takového topení je spalovací komora do které je pomocí ventilátoru vháněn spalovací vzduch, který je míchán s benzínem či motorovou naftou přiváděnou z nádrže vozidla pomocí výkonného palivového čerpadla. Nove nikdy nenamontovane nezavisle horkovzdusne topeni viz foto (nektere foto je z internetu).


Chtel jsem ho do auta ale zjistil jsem, ze ho nakonec nevyuziju. Tak jsem dnes taky letmo kouknul na Bufa(horkovzduch Eberspacher) proč nebufá Baterka je OK. Na hodinkách zapnu Bufa v jednotce pod autem dvakrát cvakne a nic se neděje.


OK ale z jednotky na něho nejde proud. Měl jsem ho celé rozebrané,nic mechanického tam v háji není,pojistky o. Chladicí systémy Závislé a nezávislé ochlazovací systémy zvyšující komfort a pohodlí ve Vašem vozidle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky