pondělí 29. dubna 2019

Kotel na uhli drevo a pelety

Hoření můžete do jisté míry regulovat uvolňováním popela z roštu. Odhořívací kotle využívají palivo o něco lépe než kotle prohořívací. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva.


Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo, uhlí a pelety. Kotel na dřevo, pelety nebo uhlí?

Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí, kotle na klasické dřevo, nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat.


Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Zásobník paliva bývá umístěn. Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu.

Ekologické a plně automatické kotle na pelety Atmos. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Oblíbeným typem zdroje vytápění je kotel na pelety nebo kombinovaný kotel na dřevo a pelety. Současný trend ve spalování pelet a biomasy je jasný – poskytnout uživateli maximální komfort, tj. Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou.


Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety , koks, hnědé a černé uhlí. Spolupráca horáka na všetky typy peliet s kotlom na drevo.


Kombinovaný kotel na dřevo a pelety Zplynovací tryska – kotel na dřevo Pokud chcete topit peletami a kusovým dřevem, bez toho abyste museli cokoliv předělávat, bude jistě pro vás ideální varianta automatického kotle z řad DC18SP, DC25SP a DC32SP. Vybírá se podle velikosti objektu, který chcete vytápět. Kotle na uhlí a pelety S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tradičním materiálem pro výrobu výměníků kotlů na tuhá paliva značky VIADRUS je šedá litina.


Automatické kotle Viadrus. Aktuálním trendem v této oblasti vytápění jsou automatické kotle na zrnitá tuhá paliva, zejména uhlí a dřevní pelety.

VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc. Kombinované kotle na zplynování dřeva a na pelety Nová řada kombi kotlů ATMOS DC18SP, DC25SP, DC32SP umožňuje ekologické spalování dřeva na principu generátorového zplynování v kombinaci s hořákem na pelety. V případě potřeby je samozřejmostí, možnost.


Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout. Kombinace - automaticky pelety, ručně dřevo, případně uhlí. Menší kotel na pelety – COMPACT. Můžete jej umístit třeba na chodbu nebo pod schody. Možné je samotížné zapojení do akumulační nádrže bez nutnosti čerpadel.


Značná úspora při instalaci a bezpečný provoz. Záruka let na těleso kotle , bez dalších podmínek. Kotly na pevné palivo kdykoliv vyhoví požadavku na efektivní a hospodárné vytápění. Kotle na tuhé palivo, dřevo, uhlí, pelety a zplyňovací kotle.


Může sloužit jako přídavné nebo samostatné vytápění, se štěpkou nebo dřevěnými peletami - ATMOS připravil ucelený program pro vytápění dřevem, pro který se můžete vždy spolehlivě rozhodnout. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Co do automatického kotle můžete přiložit?


Teplovodní zplynovací kotel na dřevo a pelety DPX COMBI Pellet je moderní zdroj tepla s novou konstrukcí výměníku, kde je předepsaným palivem dřevo a při zabudování plně automatického nerezového hořáku dřevní pelety. Prodávají se automatické kotle na pelety , uhlí, dřevo i dřevní štěpku. V kotli ale spalujte jen.


Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky