pátek 19. dubna 2019

Nanopodložka datart

Podložka vyrobená speciálně pro použití v interiéru automobilu. Extra přilnavý povrch zajišťuje fixaxi drobných předmětů na svém místě. I v těch nejostřejších zatáčkách a při vysokých rychlostech či prudkém brzdění předměty pevně drží na svých místech.


Pro uchycení předmětů není použito žádného. Její výhodou je právě to, že ji lze použít opakovaně, takže nevadí, pokud si po nějakém čase rozmyslíte její ideální umístění. Jej výhodou je práve to, že je možné ju použiť opakovane, takže neprekáža, ak si po nejakom čase rozmyslíte jej ideálne umiestnenie.


Skvěle drží mobilní telefon, který pak můžete použít např. Univerzální držák na mobilní telefon na kolo. Kompletní specifikace UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK NA MOBILNÍ TELEFON NA KOLO Jedinečný univerzální držák na kolo a motoruku pro váš telefon! Protiskluzová podložka vhodná pro použití v automobilu. Díky vysoce přilnavému povrchu Vám zajistí ochranu Vašeho mobilního telefonu, MPpřehrávače či čehokoliv jiného při jízdě v automobilu.


Přistroj je fixován proti nenadálému pohybu na palubní desce automobilu. Pokud máte auto, jistě řešíte stejný problém jako my všichni ostatní. Když si odložíte na palubní desku brýle nebo telefon, tak hned v první mírné zatáčce se telefon nebo brýle válí v prachu na podlaze auta. TOMTOM držák do auta husí krk univerzální.


Nakupujte podle značek Značkové obchody v Datartu. Prémiové značky v Datartu. NANO Podlozka do auta najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ještě nemáte přidány produkty k porovnání. Přidáte je kliknutím na ikonku na výpise produktů nebo na detailu produktu. Porovnání vám ukáže hlavní rozdíly mezi produkty a lépe si tak vyberete. Podložka spolehlivě přilne k jakémukoliv povrchu a spolehlivě udrží na ni položené předměty.


Využijte ho na položení mobilního telefonu během nabíjení či jako držák vedle sledování cesty na navigaci. Nanopodložku jistě oceníte například při. V autě či na chodbě dobře uschová drobné předměty, které byste museli jinak hledat kádě-tudy v. Držiaky na GPS navigácie. Proto ji doporučujeme jako praktický dárek pro řidiče, kteř.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Značková nanopodložka REMAX Fairy s integrovaným držákem na mobilní telefon - všestraný pomocník do auta, domů, ale i na cesty.


Porovnání cen liny drzak na mobil cerna, srovnání cen liny drzak na mobil cerna na portálu HLEDEJCENY. Fixed FIXED FIXMmagnetický držák na mobilní telefony do mřížky ventilace. Bleskově rychlé a přitom maximálně pevné uchycení mobilního telefonu o ventilační mřížky vašeho auta pomocí magnetu.


Lepící kapsa do auta na telefon Stačí si nalepit tuto kapsu do auta a hned Vám vznikne mnohem více úložného prostoru na věci, které nemáte kam dát jako: papírky, drobné, peníze, telefon (mobil), sluc. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky