úterý 30. dubna 2019

Nivea micelární voda 400ml

Díky technologii micel přitáhnete jako magnet každodenní nečistoty, mastné částečky i stopy make-upu. Dexpanthenol a olej z jadérek hroznového vína navíc hydratují pleť a chrání ji před podrážděním. Savršen proizvod za skidanje šminke sa usana, očiju i lica, kao i korigovanje grešaka (manjih ili većih) - bez nepravilnosti ili masnih tragova na koži.


Nivea micelární voda 400ml

Expertní micelární voda s MicellAIR komplexem a výtažky z černého čaje odstraní bez tření i dlouhotrvající makeup a řasenku. Jemná micelárna voda odstraňuje mejkap a pleť šetrne, ale hĺbkovo čistí. Vyskúšajte jedinečné zloženie s mandľovým olejom pre citlivú pleť.


NIVEA Expertní dvoufázová micel. Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji čišćenje lica je nežno, ali veoma efektno. Bez mirisa, boja i parabena. Vyzkoušejte naši neparfémovanou micelární vodu s přídavkem dexpantenolu a oleje z jadérek hroznového vína.


Pomocí micelární technologie jsou částice špíny chyceny a odstraněny bez toho, aby bylo nutné pleť drhnout a tím ji oslabovat. Ale nejen ženy, také moderní muži dbají o svůj vzhled a pocit svěžesti. I mužská kůže si přece zaslouží kvalitní přípravky.


Kč Garnier Micelární voda Pure All In One 4ml. Bioderma Čisticí micelární pleťová. Odstraňuje make-up a řasenku. Nezanechává mastný film. Vlastnosti Dermatologicky a oftalmologicky.


Nivea micelární voda 400ml

Spotřebitelský test na ženách po dobu týdnů. Profesionální líčení nějaký čas zabere, profesionální čištění pleti ale může trvat jenom pár vteřin. Jemně odstraňuje i voděodolný make-up bez tření. Zanechá pleť svěží a čistou. La Roche-Posay Effaclar micelární voda 400ml.


EFFACLAR Čisticí micelární voda jemně čistí pleť díky čisticím složkám, které byly vybrány tak, aby respektovaly citlivou pleť. Vysoká účinnost proti nečistotám a nadměrnému mno. Mixa Optimal Tolerance Micelární Voda 400ml. Micely obsažené v micelární vodě Sensitive fungují jako magnet.


Nivea micelární voda 400ml

Osvěžující složení s vitamínem E pečuje o normální až smíšenou pleť. Hodnotit mohou pouze registrovaní zákazníci po přihlášení. Pokud nejste registrovaní. Micelární voda díky komplexu MicellAIR a výtažkům z černého čaje dokonale odstraní voděodolný makeup z tváře, rtů a očí.


Micele, molekuli koje sadrži gel, privlače nečistoće i šminku poput magneta. Formulacija sa ružinom vodicom blago osvežava kožu. Nakon upotrebe, koža je. Ziaja Přírodní oliva micelární voda 200ml.


Zobrazit další Zobrazeno. Nivea MicellAir Expert micelár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky