středa 24. dubna 2019

Nastavení termostatu

Ukázka možnosti nastavení týdenního termostatu a manuálního provozu pro plynový kotel. Pro ty, kteří chtějí termostat nainstalovat do jiné místnosti, je možnost bezdrátových termostatů, kdy místo bývalého termostatu namontují přijímač a termostat samotný umístí podle potřeby a tím se vyhnou natahováním nových vodičů. Stlačením klávesy SET na sekundy sa dostanem do nastavení pre termostat, šipkami alebo sa pohybujem v možnostiach nastavenia termostatu. Pri cieľovej možnosti v menu treba znovu stačiť tlačidlo SET a znovu šipkami alebo vybrať žiadanú hodnotu po jej nastavení stlačím RST tlačítko.


Ta místnost s termostatem je tzv. Podle teploty nastavené na termostatu bude topit kotel.

How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Nastavení dne a času 3. How To Form, Pour, And Stamp A Concrete Patio Slab - Duration: 27:12. Topný program řídí teplotu v místnosti, kde je nainstalovaný termostat.


Je to takový předpis o tom v jaký čas se má topit na jakou teplotu. Vytváření tohoto předpisu je závislé na typu termostatu. Avšak je nutné dodržovat určitá pravidla, aby nedocházelo k chybám v topném programu a teplotní komfort byl co největší.


Myslím, že je výhodnější topit na nižší teplotu otopné vody (samozřejmě tak, aby bylo dosaženo požadované teploty) průběžně. O další regulaci se postarají termoventily a kotel sám (v závislosti na nastavení termostatu ).

Při větších teplotách topné vody jsou vyšší ztráty, které už případným útlumovým. This feature is not available right now. Please try again later.


Min a Max hodnoty pro funkce termostatu. Podsvícený displej umožňuje ovládání termostatu i za tmy. Díky přednastavenému programu lze PT2 po zapojení a nastavení aktuálního času, ihned používat bez dalšího nastavení. Přednastavený TÝDENNÍ prograHysterezi lze nastavit od 1. Pokojové programovatelné termostaty a manuální termostaty slouží k nastavení požadované pokojové teploty v domě, bytě, apod.


Starší chladničky používaly mechanický termostat snímající teplotu pomocí kapiláry nebo tykavky naplněné kapalinou či plynem. Skrz kapiláru se tlak náplně přenášel na membránu (vlnovec) a tím i na kontakty termostatu , spínající kompresor. Tento systém však má menší přesnost a časem se může opotřebit nebo rozladit. Je-li zvolen chladicí systém, je zpoždění zvoleno automaticky (a nelze jej pro chladicí systém vypnout) 3. Chladicí a topný systém Volí se během nastavení režimu práce termostatu.


Je nutné si uvědomit, že pro topný systém je komfortní teplota vyšší, kdežto pro chladicí. Veľmi užitočný termostat, ktorý v ocenili hlavne chovatelia. Popis termostatu s čidlom V10. Dokáže prepínať medzi módmi pre chladenie a pre zohrievanie.


Na termostate sa dá nastaviť presná. PT(výroba ukončena).

Je navržen tak, aby splňoval vysoký standard na požadované funkce, a aby byla zachována jednoduchá obsluha tohoto přístroje. Použitím digitálního termostatu můžete podstatně ušetřit energii potřebnou pro topení, při zachování optimální tepelné pohody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky