pátek 19. dubna 2019

Litinové plotny na sporák

Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Na sporáky, vařiče a horkovzdušné trouby dodáváme náhradní díly jako jsou náhradní elektrické stočené ploténky, litinové plotny a keramická topná tělesa sálavá. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák , tak jste zde správně.


Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní.

Veškeré litinové pláty zasíláme. Elektrický sporák litinové ploténky nebo sklokeramická varná deska. Trvá dlouho než se rozpálí, a proto postupně docházelo k vylepšování a inovacím, až do podoby sporáků se sklokeramickými deskami. Tyto sporáky umí být i docela chytré. Výběr sporáku je v první řadě nutné přizpůsobit dostupnému zdroji energie - na trhu najdete sporáky elektrické, plynové a také kombinované - u těch je nutné mít na jednom místě, jak přívod elektřiny, tak přívod plynu.


Najdete zde nejběžněji používané kamnové pláty v České republice a na Slovensku. Nabízíme Vám plné litinové pláty několika délek i šířek a litinové kamnové pláty s jedním, dvěma a třemi otvory pro kulaté plátky. Pro litinové tály a litinové plotny s otvory, které již máte doma nabízíme náhradní kulaté.

Liší se výkonem a průměrem, který je nutné dodržet. Obě jeho části jsou poháněny elektrickou energií. Obavy, že s topením pro vaření bude spousta práce, mít nemusíme.


Abychom pokaždé na plotně vykouzlili skvělé dobroty, je ale zapotřebí nový sporák dobře poznat. Již po několika zatopeních zjistíme, na kterých místech plotny se dá skvěle smažit a vařit či kde je možné jídla ohřívat. Nabízíme kvalitní nerezové mřížky a rozptylovače na sporák , které vydrží dlouho sloužit a neprlopálí se.


Rozptylovače plamene využijete pro rovnoměrný ohřev hrnců a jiného nádobí (zejméná skleněné nádoby rozptylovače vyžadují). Průměr plotny : 1mm Vnější průměry:. Plotny topné litinové. Sporák La Nordica Romantica na tuhá paliva (dřevo a uhelné brikety), litinové topeniště, LEVÝ - vývod kouřovodu na levé straně plotny (čelní pohled), jme. Králové kuchyně z dob nedávno minulých.


Tradiční sporák neslouží jen k vaření. Zatímco na plotně uvaříte voňavou bramboračku, lahodnou a sytou jako od babičky, v troubě se vám mezitím může péct mramorová bábovka, sporák zároveň vykouzlí v kuchyni útulné teplíčko. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Kamnová litina, litinové pláty, litinové tály , litinové plátky, kamnové pláty, litinové plotny na kamna. Ostatní kuchyňské doplňky. Litinové plotny ke sporáku. Prodám torzo kachlové pece - kachlového sporáku. Dochovaly se jednotlivé kachle rovné i rohové, zábradlí okolo plotny , litinové pláty na plotnu, dvířka pece, trouby, roury, popelník, smaltovaná vana a další drobnosti.


Cena za vše i dohodou, po dohodě i jednotlivosti. Zažijte tu pravou radost z vaření od začátku do konce! Sporák na dřevo a jiná tuhá paliva je to pravé pro vaši kuchyni. Generacemi prověřený způsob vaření a pečení zajistí jedinečnou chuť všech připravovaných pokrmů. Sporáky na dřevo navíc pomohou ušetřit za elektřinu a také topení.


Jejich provoz je celoročn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky