čtvrtek 18. dubna 2019

Podparapetní klimatizace

Parapetní klimatizace jsou stylové, štíhlé jednotky, které se velmi snadno udržují. Díky svým rozměrům se bez problémů vejde pod okenní parapet. Vzhledem k nenápadnému umístění parapetní klimatizace nenaruší harmonické uspořádání ve vaší domácnosti. Díky jednoduché instalaci, malé velikosti a pěknému designovému provedení se tento typ často využívá jako klimatizace do bytu.


Podparapetní klimatizace

Dále existují takzvaně klimatizace podstropně – parapetní, které umožňují kombinaci jednotek podstropních a parapetních. Lze je tedy instalovat jak horizontálně, tak i vertikálně. Záleží tedy pouze na Vás, kde Vám bude klimatizace více vyhovovat. Vnitřní jednotka je nejčastěji umístěna ve výšce klasických radiátorů.


Možná je montáž na stěnu nebo její částečné zapuštění do zdi. Podstropní klimatizace je ideálním řešením pro komerční prostory, jako jsou kanceláře, restaurace nebo obchody, kde udržuje příjemnou teplotu a čisté prostředí. Podívejte se kompletní sortiment z oblasti klimatizace a vyberte si pro vás ten správný systém! Aby klimatizace po léta spolehlivě, bezpečně a efektivně fungovala, je důležité, aby instalaci a uvedení klimatizace do provozu provedla, s použitím kvalitních materiálů, skutečně odborná instalační firma.


Více o kvalitní instalaci zde! Výkon a hlučnost klimatizace. Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech.


Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná. Naše společnost AIR - Matyáš, s. Tyto klimatizace dokážou nejen chladit nebo topit, ale také očišťují vzduch od všech škodlivin, jako jsou bakterie, viry, prach a další alergeny.


Možná libovolná kombinace modelů a typů vnitřních jednotek připojených na venkovní jednotky - dle výkonů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přístroje prostorové klimatizace do bytu mají oblast výkonu od do kW a lze je instalovat jako samostatný ( klimatizace Single) nebo kombinovaný ( klimatizace Multi) systém.


Klimatizace do bytu a domu Klimatizace do bytu. Vzhledem k jejich konstrukci je možné parapetní klimatizační jednotky instalovat pod okno, a svým provedením tak dokáží nahradit běžný radiátor. ECO režim – V provozu Eco režimu snižuje klimatizace spotřebu energie až o o proti standartnímu provozu.


Podparapetní klimatizace

Samočistící funkce – klimatizace využívá kondenzační vodu k vyčištění klimatizace a vysoušecí funkce ventilátoru, vysušující celý výměník. Jednotka sečisté a vysoučí minut po vypnutí klimatizace. Oba typy mohou být stejně kvalitní – jde spíše o vaši preferenci. Nezapomeňte však, že mobilní klimatizace jsou hlučnější a budete muset odvádět teplo hadicí ven z okna, případně vchodovými dvířky pro psy a kočky. Stacionární klimatizace jsou většinou tišší a. Kvalitní a levné klimatizace pro Váš dům, byt nebo kancelář od společnosti KLIMAZOOM s. Komplexní služby v oblasti chlazení.


Návrh a nabídka klimatizací ZDARMA. Samoinstalační split klimatizace DESA Split klimatizace nebo také dělené klimatizace jsou na rozdíl od mobilních jednotek zabudovány pevně, jednotka v místnosti zabírá pouze malý prostor na stěně, pracuje potichu, má spoustu uživatelských funkcí (časovač, topení, vysoušení, regulace směru cirkulace vzduchu, rychlosti ventilátoru a další).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky