úterý 16. dubna 2019

Lokální rekuperační jednotka cena

Lokální rekuperační jednotka pro jednu místnost do m² se 2-osobami. Ideální řešení pro ložnice, obýváky, dětské pokoje, chodby, schodiště a podobné. Nástěnný ovladací panel je přehledný a snadno ovladatelný.


Zajímavý je vysoký výkon celé. Centrální jednotky jsou dále rozděleny podle maximálního průtokového množství (odpovídá zhruba polovině objemového množství vzduchu v rodinném domě). Lokální (tj. decentrální) rekuperační jednotky jsou určeny pro řízené větrání s rekuperací tepla jednotlivých místností.

Hodí se jak do novostaveb, tak do stávajících nebo rekonstruovaných objektů. Rekuperace minimalizuje tepelné ztráty při ventilaci. V létě - naopak – chladnější odsávaný vzduch zajišťuje předchlazení horkého, venkovního. Samotné předání tepla (chladu) je zajišťován přes protiproudý výměník.


VENTBOX 400Centrální rekuperační jednotky s účinností až. KORAVENT 100Malé větrací jednotky s útlumem hluku a velkými výhodami: tiché, výkonné, lehce. Co jsou rekuperační jednotky?


K použití lokálních rekuperačních jednotek dochází často po výměně starých netěsných oken za okna těsná. Výhoda lokální rekuperační jednotky je jednoznačně v jednoduchosti instalace, neboť odpadají veškeré vzduchotechnické rozvody, protože jde většinou o jednotky umístěné přímo v obvodové zdi objektu.

Jednoduchý způsob jak získat větrání s rekuperací tepla bez dlouhého potrubí. Její montáž se doporučuje i do rušnějších míst. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-.


Decentrální rekuperační jednotka větrá a zároveň zachytává teplo, které s větraným vzduchem odchází ven. Ovladatelná výměna vzduchu vytváří ve větraných prostorech vhodné mikroklima Kompatibilní se vzduchovým potrubím Ø 1a 1mm. S rekuperační jednotkou tedy větráte bez energetických ztrát. K rekuperační jednotce je nutné dokoupit transformátor a ovládací panel.


Nabízíme decentrální větrací rekuperační jednotky pro výměnu vzduchu jedné místnosti. Lokální ventillační jednotky jsou montovány do otvorů v obvodové zdi domu, proto není nutné montovat žádné potrubí. Jednotky jsou vhodné pro snížení vlhkosti a hladiny COve větrané místnosti. Množství tohoto předaného tepla určuje účinnost rekuperace.


Ideální pro rekonstrukce, jako náhrada za nefunkční ventilátor. Pomáhá snížit vlhkost a problémy s kondenzací vody. Nejsou třeba rozvody vzduchu. Keramický tepelný výměník.


Pokojová decentrální rekuperační jednotka WHR s tepelným výměníkem je ideálním řešením pro výměnu vzduchu v místnostech, kde není možné instalovat centrální rekuperační jednotku. Pro dosažení maximální. Kompaktní rekuperační jednotka DUPLEX EASY díky své malé hmotnosti a rozměrům vyžaduje minimální instalační prostor – např.

Univerzální provedení umožňuje volitelné osazení pod strop, na stěnu nebo na podlahu. Decentrální větrací jednotky alpha innotec se zpětným získáváním tepla využijete pro snadné, úsporné a komfortní řešení lokální cirkulace vzduchu v jednotlivých místnostech. Kč, VZT hvězdice, Zemní výměník Rehau, doprava do vzdálenosti km, práce Cena 1tis. Kč, VZT páteř, doprava do vzdálenosti km, práce Cena 1tis.


Cena na vyžádání Zaujal Vás tento produkt? Pravidelné a zdravé větrání bez zbytečných tepelných ztrát. S decentrální větrací jednotkou alpha innotec LD získáte s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky