středa 19. dubna 2017

Antibakteriální čistič klimatizace

Antibakteriální - odstraní 9 plísní a bakterií zachycených a žijících v klimatizačním systému a jeho filtru. Info o produktu Čištění a dezinf. Motip Airco Cleaner je pěnový antibakteriální prostředek, který odstraní nejen 9 plísní a bakterií zachycených a žijících v klimatizačním systému a jeho filtru, ale také vyčistí vedení klimatiozace, výparník a zanechá příjemnou čerstvou vůni. DEZINFEKCE klimatizace , která odstraní 9 plísní a bakterií zachycených a žijících v klimatizačním systému a jeho filtru - doporučuje se čistit po každém zimním období. Klimatizace vašeho vozu je úrodnou půdou pro řadu mikroorganismů (kvasinky, bakterie, houby), které způsobují v interiéru nepříjemný zápach a mohou vyvolat i závažné alergie.


Antibakteriální čistič klimatizace

Běžné dezinfekční prostředky zničí cca 9. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. AUTOLAND Čistič klimatizace , antibakteriální sprej, 4ml Čistící antibakteriální sprej pro čištění a dezinfekci všech typů klimatizací motorových vozidel. Autokosmetika) Hodnocení produktu:.


Zabíjí plísně i bakterie, zabraňuje tvorbě plísní a odstraňuje mastnotu a nečistoty. Všechny informace o produktu Klimatizace Čistič klimatizace antibakteriální - 200ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Čistič klimatizace antibakteriální - 200ml. Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby?


Pak je nejvyšší čas na antibakteriální čistič klimatizace SONAX s objemem 1ml. Interiér auta je často vystaven plísním, prachu a baktériím. To může způsobit alergické reakce, vytvářet nepříjemné zápachy a způsobit problém koroze výparníku.


MAGNETI MARELLI s obsahem litru. Sonax Čistič klimatizace antibakteriální GL 100ml Valeo Čistič klimatizace Clim Spray, 125ml. Skladem balení 125ml, odstraňovač zápachu z klimatizace , odstraň. Speciální druh filtrů, které obsahují nano částice stříbra, které ničí viry a bakterie.


Antibakteriální čistič klimatizace

Tyto filtry mají desinfekční účinek. Snižuje tedy riziko přenosu nakažlivých chorob. Jsou vhodné například do čekáren lékařů či do školek. Vybírejte si Čističe klimatizací podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Jedná se o tlakovou nádobku, která se. Přípravek má velice jednoduché použití. Je tato recenze užitečná? Sonax čistič klimatizace 1ml nemá ve specifikaci desinfekci klimatizace - odstranění bakterií a plísní - důvod proč jsem výrobek kupoval. SONAX Čistic klimatizace dezinfikuje snadno a rychle větrací systémy a odpařovací zařízení.


Antibakteriální čistič klimatizace

Odstraňuje bakterie, plísně a jiné zárodky. Absolutně jednoduché použití. Při nastartovaném motoru a zapnuté vnitřní cirkulaci vzduchu se aplikuje SONAX Čistič klimatizace. Zároveň dezinfikuje větrací a odpařovací systémy a přitom. ANTIBAKTERIÁLNÍ ČISTIČ KLIMATIZACE platné do: 11.


Spolehlivě odstraní plísně, bakterie a infekční viry způsobující rýmu, kapání z očí a podráždění dýchacích cest čímž snižuje riziko vzniku rýmy při cirkulaci vzduchu. Eliminuje růst všech mikroorganismů a zajistí dokonalou dezinfekci klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky