pátek 7. dubna 2017

Tatramat eov 80 návod

Produktovou řadu EOV tvoří zásobníkové závěsné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným špičkovými návrháři i svými provozními vlastnostmi. Díky nejmodernějším technologiím, postupem a know how využitým při vývoji těchto ohřívačů vody bylo. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C.


Tatramat eov 80 návod

Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. TATRAMAT EOV Trend návod a manuál. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení.


Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou. Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami.


Tatramat eov 80 návod

Vďaka najmodernejším technológiám, postupom a know-how využitým pri vývoji týchto ohrievačov vody bolo možné extrémne znížiť spotrebu el. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Elektrický akumulační tlakový ohřívač vody je ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálníc.


Ohřívače vody) Hodnocení produktu: (recenzí). Tatramat EOV Trend od 17€ - Heureka. Vymieňal som starý za nový, takže produkt poznám. Trošku ma sklamala preliačina na vonkajšom plášti po rozbalení z kartónu, ale keďže som ho súrne potreboval, tak nebudem tovar vracať naspäť.


Podobné fráze: elektricky ohrivac tatramat eov cena, elektricky ohrivac vody tatramat eovelektricke ohrivace vody tatramat eov elektricky ohrivac. Je mozne ji nejak upravit pro mensi prikon napr. Pravidla diskusí Nahlásit moderátorovi Stěžovat si na. Každopádně si můžete stáhnout návod , odkaz je v parametrech.


Tatramat eov 80 návod

Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, určený pro svislou instalaci. Konstrukce ohřívače vody zásobníkový Objem ohřívače vody l Poloha instalace svislý. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. Beztlaké, kg, l, nad umývadlo, 2V.


Domů náhradní díly - tatramat. MARO - voda, topení, plyn,. Porovnání cen el ohrivac tatramat eov navod , srovnání cen el ohrivac. El ohrivac tatramat eov navod.


Před uvedením do provozu si pečlivě přečtěte návod k obsluze, prohlédněte. To, že budu muset taky vymněnit těsnění pod přírubou je jasné, ale nevím. EOV EOV EOV EOV EOV 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky