pátek 21. dubna 2017

Kamna jotul praha

Kamna jotul praha

Různé druhy dřeva se chovají různě – některé pomalu doutná a hoří mohutnými plameny, jiné zase vzplane rychle a intenzivně, ale pro všechny druhy dřeva platí, že musí být co nejsušší. Pak vydává nejvíc tepla a nejlépe chytá, a také je takové. Naše poctivé výrobky propojily minulost s přítomností a mají přirozené místo v moderní architektuře. Kamna , která hřejí po generace. Vycházejí z tradičního norského řemesla a kombinují ho s funkčním, moderním designem, který je na jednu stranu inovativní, ale zároveň odolný vůči krátkodobým trendům.


Kamna jotul praha

Krbová kamna a krbové vložky Jotul jsou vyrobené z kvalitní norské litiny. Prodloužená záruka let na vnější litinový plášť. Dlouhá doba hoření při nízké spotřebě dřeva.


V naší prodejně najdete kompletní sortiment. Zaregistrujte svá kamna či krbovou vložku a získejte zdarma záruku let! Naše kamna na dřevo jsou vyráběná přímo v Norsku z těch nejlepších dostupných materiálů.


Kamna jotul praha

Jsme si natolik jisti kvalitou našich výrobků, že nabízíme. Tato kompaktní kamna na dřevo se výborně hodí k topení na nízký výkon, ale zároveň jsou natolik výhřevná, aby zvládla dodávat dostatek tepla i během těch nejtužších mrazů. Smaltovaný povrch je bezúdržbový, snadno se čistí a vypadá skvěle i po. Nabízím starožitná litinová kamna jotul.


Jsou stará asi sto let,ale plně funkční. Palivo-dřevo, uhelné brikety a uhlí. Výška 154cm, obvod od spodu 124cm, 84cm, 64cm. Nová povrchvá úprava - patina, nové sklo místo slídy a nová těsnící šnůra. Kvalitní krbová kamna dokáží spolehlivě a velice rychle vyhřát vytápěnou místnost, navíc dokáží být i zajímavým prvkem v interiéru.


Některé modely kamen lze navíc napojit na otopný systém a vy tak s nimi můžete vytápět prakticky celou domácnost. Díky velice levnému provozu dokáží krbová kamna ušetřit každý rok až tisíce korun na vytápění, což se na. Ať máte malou chaloupku v horách, chatku v zahrádkářské kolonii nebo prvorepublikovou vilu, litinová kamna Jotul dokáží dokonale vyhřát každý interiér a vdechnout mu jedinečné kouzlo romantiky.


Norská značka Jotul v sobě dokonale kombinuje poctivé řemeslo z dávných dob a. Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a. Specializovaný obchod na krbová kamna Jotul , krbové vložky Jotul. Podle tepelného výkonu a provedení mohou být krbová kamna s výměníkem používána jako vedlejší či hlavní zdroj tepla pro vytápění nebo temperování rodinných domů, chat, chalup, či bytů. Vysoká kvalita výrobků je závislá na pravidelné a velmi přísné kontrole použitých materiálů. V moderních projekčních kancelářích a laboratořích pracuje tým odborníků, který se snaží dodat na trh topidla s vysokou účinností a. Dánská litinová krbová kamna nabízející moderní i klasický design, která se hodí do každého interiéru.


Kamna jotul praha

Norská litinová krbová kamna a krbové vložky Jotul mají dlouholetou tradici a vysokou kvalitu zpracování. Sálavá kamna využívají akumulačních vlastností materiálů, jako je například litina. U teplovodních kamen se neohřívá vzduch, ale voda, která je dále rozváděna pomocí teplovodního čerpadla do radiátorů.


Tento typ kamen je tedy možné využít pro vytápění více místností. V případě, si nejste jisti, která kamna nebo krb jsou pro Vás vhodné, kontaktujte nás a mi Vám doporučíme tu nejvhodnější sestavu. Jsme kamnářská firma, zabývající se navrhováním, prodejem a realizací krbů, kamen a sporáků. Pokud si přejete stavět nový krb, předělat starý krb, nebo prostě jen potřebujete s čímkoliv poradit, jsme tu pro Vás. Prodejna kamen a krbových vložek Jøtul v Praze.


Moderně konstruovaná klasická kamna. Většina krbových kamen má již externí přívod vzduchu a konstrukci s oplachem skla. Hluboká spalovací komora, která pojme polena dlouhá až cm.


Predam kachle jotul F 1CB Predam kachle z norska znacky Jøtul F 1Cb 60cm polena Sekundarne spalovanie Presklenne dvierka Plotnicka na varenie Vyborny stav. Společnost KRBY Praha s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky