pátek 14. dubna 2017

Pt32 wifi návod

V telefonu zapněte Wi-Fi a vyberte síť označenou PT_ WIFI. IP adresa termostatu je přednastavena a dojde k automatickému připojení mezi aplikací a termostatem (režim PŘÍSTUPOVÉHO BODU). Inteligentní termostat s možností ovládání přes WiFi. S aplikací EOB PT- WiFi pro chytré telefony je možné plně ovládat Váš topný systém nejen přes internet. Termostat si vytváří vlastní WiFi hotspot (AP-přístupový bod).


Je vhodný ku všetkýmm kotlom, ktoré vyžadujú bezpotencionálne (beznapäťové) spínacie kontakty (napr. plynové kotly, elektro - kotly, obehové čerpadlá, termoelektrické pohony alebo klimatizačné jednotky). Zapnite hlavný istič a otestujte správne zapojenie termostatu, pozri str. Je vhodný ke všetkýmm kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. Plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky). Manuální ovládání, vždy víte co se děje a můžete termostat ručně přenastavit.


Ovládání v rámci bytu, kde není WiFi připojení. Popis produktu Vlastnosti termostatu BTWiFi : BTWiFi je bezdrátový termostat s implementovaným WiFi modulem a interní anténou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tento stručný návod pro aplikaci byl vypracován pro mobilní telefon Samsung, pro jiné typy telefonů se mohou dané obrazovky a ovládací lišty (podmenu) lišit! Je vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky).


PT32WiFi: libovolný prodram na týden, 5A, WiFi. Anonymně (Vaše jméno nebude zveřejněno v historii dotazů). PTWiFi - drivery Aplikace pro android Aplikace pro iOS.


Na termostat se připojí přímá fáze 230V která se spíná. ELEKTROBOCK PTWIFI je programovatelný digitální termostat v novém provedení s možností vzdálené správy přes zabezpečené servery společnosti ELEKTROBOCK. Velký podsvícený displej s ovládacím kolečkem a tlačítky umožňuje příjemné a intuitivní ovládání v manuálním režimu, ve chvílích kdy nemáte mobil po ruce. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte.


Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář. Vhodný pro všechny kotle, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky). PTGST je inteligentní prostorový digitální termostat s implementovaným GSM modulem. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Prostorový digitální termostat PTnabízí široké uplatnění při regulaci teploty v domácnostech, kancelářích nebo dílnách.


Aplikace se k termostatu připojí pomocí lokální WiFi sítě a uživatel může pohodlně ovládat a programovat termostat kdekoli v jejím dosahu. Download Blue water for Hitap Keyboard 6. See and discover other items: wifi thermostats, digital thermostat, digital room. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet. For devices running on lower. PC into the WiFi Disk, or download the data from the WiFi Disk.


Moderní doba už dosáhla i termostatům. Elecktrobock PTtotiž můžete přes implementovaný wi-fi modul ovládat pomocí aplikace v mobilním telefonu nebo počítači. Na dálku tak můžete kotel zapínat i vypínat, nastavovat teplotu a upravovat program. Vše velmi jednoduše a intuitivně.


Na diaľku tak môžete kotol zapínať aj vypínať, nastavovať teplotu a upravovať program. Všetko veľmi jednoducho a intuitívne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky