pátek 14. dubna 2017

Turistický vařič dřívkáč

Minimální náklady na provoz, dostupnost paliva téměř všude a snadná o. Redakce serveru Horydoly měla měsíc k dispozici turistický vařič na organický odpad. Zvládá dokonce i mokré dřevo a starou trávu. Přínášíme vám tedy závěry z jeho testování.


Univerzální turistický vařič 4HEAT Stove prošel vývojem a nyní Vám můžeme nabídnout jeho druhou moderní verzi z nového ještě odolnějšího a lehčího materiálu (nerezová ocel). Oblíbený turistický vařič , který umožňuje snadné vaření na otevřeném ohni bez nutnosti zakládat ohniště.

Robustní dřívkáč , který vyniká svojí univerzálností, kterou lze dále rozšířit díky volitelnému příslušenství. Dřívláč lze, při použití správných doplňků, proměnit v takřka plnohodnotný sporák a dokonce také pečící troubu. Turistický vařič DŘÍVKÁČ Firebox GFolding Stove. Vybírejte si Outdoorové vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


První přišel na řadu termohrneček, kousek od hrdla jsem ho po obvodu rozříznul a tím jsem získal dvě nádoby. Venkovní obal slouží po navrtání otvorů jako samotný vařič a vnitřek jako nádoba na vaření. Vařič má různá pojmenování, najdete ho pod názvy vařič na dřívka, dřívkový vařič , dřevovařič či dřívkáč. V zahraničí najdete názvy jako wood stove, survival stove nebo camp stove.


Princip je jednoduchý, vařič je vlastně jakési malé přenosné ohniště, ve kterém hoří drobné klacíky.

Vařič funguje na jednoduchém principu výhně - vzduch je vháněn do ohniště pomocí dmychadla, které je poháněné V monočlánkem. Vařič je určen pro spalování drobného dřeva - klacíků, šišek, odřezků a podobně. Velice pevný, stabilní a skládací multifunkční turistický vařič DŘÍVKÁČ BUBÁK je standardně vyráběn z broušeného NEREZ plechu a pozinku o tloušťce 1mm. Součástí vařiče je i praktický bavlněný obal, který lze též použít i jako obal na ešus. Dřívkáč neboli dřívkový vařič je legenda u všech zálesáků a trampů.


Dřívkáč se složí z celkem částí a zpět rozloží na jednotlivé plátky, které zaberou v přenosném obalu minimum místa. Vhodné na líh, dřevo nebo gel. V této kategorii najdete nejrůznější outdoor a camping vařiče na bomby, pevný podpal či jiná paliva. V nabídce máme od základních vařičů od značky MFH, Mil-tec až po prémiové vařiče od značek Jetboil, Optimus, Jubo nebo Survivors. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Je určen pro spalování drobného dřeva - klacíků, šišek, odřezků a podobně. Celková spotřeba paliva je velmi nízká. Interval přikládání závisí.


Dřívkáč je přenosný, skoro kapesní, vařič na venkovní i vnitřní turistické vaření. Vařič je možné použít také ve vnitřních uzavřených prostorech s vařičem na. Vařič je vhodný nejen pro pěší, ale i pro moto turistiku a další aktivity.


Dřívkáč je nejekonomičtější vařič , neboť palivo pro něj najdete téměř všude. Condor - turistický vařič dřívkáč vařič , který kromě vaření umí i opékat a za chladného večera zahřeje stejně jako malý táborák.

Funguje na principu vhánění vzduchu do ohniště. Spalovat v něm lze drobné klacíky, šišky, odřezky, slámu a podobně. Spotřeba paliva je velmi nízká, dřevo je poměrně výhřevný.


Vařič z nerezové oceli malých rozměrů - dá se rozložit, v batohu zabírá minimum místa. TURISTICKÝ SKLÁDACÍ VAŘIČ DŘÍVKÁČ BUBÁK Skládací, multifunkční a dobře skladný turistický vařič DŘÍVKÁČ BUBÁK je standardně vyráběn z pozinkovaného plechu o tloušťce 1mm. Konstrukce umožňuje spalovat klacíky, dřívka, odřezky, kůru, šišky, větve a „vše“ co hoří a najdete to na louce, u silnice či v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky