pátek 28. dubna 2017

Novara 17 s výměníkem zkušenosti

Stránka se zaměřuje na využití krbové vložky s vodním výměníkem Novara 17. A obecně sdružuje vlastníky krbových vložek. Novara s výměníkem svým nápaditým technickým řešením a svými. Krbové vložky s výměníkem pro vyznavače klasických krbů, kteří chtějí využít nejen akumulačních možností.


Moje zkušenosti jsou takové, že mohu natápět jak chci, ale vlastní aku někde mimo. Novara s výměníkem svým nápaditým technickým řešením a svými unikátními parametry upoutá pozornost i.

Cca roky topím s Novarou s výměníkem, zpočátku uhelné brikety. Spokojenost, akorát čištění výměníku je blbá práce. HAAS SOHN NOVARA s výměníkem. Kvalita krbových vložek je ověřována v Evropě uznávanými zkušebnami a splňují veškeré podmínky ekologického a bezpečného provozu.


Už první pohled na parametry této novinky musí napovědět, že se nejedná o žádný „tuctový“ výrobek. Spojením zkušeností a vtipu našich konstruktérů vznikl výrobek, který v mnoha ohledech splňuje i ty nejodvážnější přání. Už při prvním pohledu na parametry této novinky zjistíte, že se jedná o zcela výjimečný výrobek.


Moderní teplovodní krbová vložka s výměníkem , vysoká účinnost spalování, vychlazovací smyčka.

Ta mají barvu antracitu a ukrývají v sobě antireflexní sklo , které chrání ruce před popálením. Díky dvojitému prosklení probíhá spalování uvnitř při vyšších teplotách, sklo zůstává déle čisté, nečerná. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. W, do prostoru výkon 6. Celkový výkon krbové vložky včetně teplovodního výměníku je 17. W výkonu je předáváno do teplovodního výměníku. Krbová vložka NOVARA s výměníkem.


Teplovodní krbová vložka. Palivo Správný provoz: Pro správné a bezpečné zacházení s krbovou vložkou nahlédněte do kapitol: a ve Všeobecném návodu k obsluze. Popis spalovacího procesu 5. Díky velkému výběru rozměrů a tvarů vyhoví každému přání zákazníka.


Samotný kouřovod lze napojit dle požadavků na zadní či horní straně vložky. Dvojité prosklení, reflexní sklo. Plechová kamna s výměníkem. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení.


Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce.

Parametry: jmenovitý výkon ,4kW z toho do vzduchu 6kW z toho do vody 18kW regulovatelný výkon - ,4kW vytápěcí schopnost. Modely: NOVARA s výměníkem , antracit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rozsah výkonu 2- ,kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky