středa 12. dubna 2017

Připojení radiátoru klasik

Free Shipping Available. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK , které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky.


Připojení radiátoru klasik

Upevnění radiátoru je již zahrnuto v ceně. KORADO RADIK KLASIK - připojení z boku v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Výhodou u tohoto typu připojení je, že si můžete deskový radiátor připojit z levé, nebo pravé strany.


Spodní připojení radiátoru (VK) K radiátorům se spodním připojením využijete naše šikovné H-ventily a redukce. Výběr vhodné armatury se řídí dle druhu rozvodů topné vody. Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm.


Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Zpravidla však lze u radiátoru za příplatek upravit typ připojení tak, aby individuálně odpovídal potřebám Vašeho otopného systému. Připojení radiátoru je vhodné spíše pro nízké a dlouhé radiátory (horizontální), tak aby cesta pro rozložení tepla, které stoupá vzhůru, byla co nejdelší.


Deskové otopné těleso klasik (boční připojení ). U krátkých radiátorů je nutné osadit otopné těleso vnitřní. Boční připojení mají radiátory klasik , klasik RAMO, rekonstrukční, které se používají při výměně starých litinových radiátorů. Nabízíme deskové radiátory od výrobců Radik-Korado a Purmo se zárukou let. S výběrem deskového radiátoru z pohledu připojení nebo jeho výkonu vám odborně poradíme. Jedná se o desková otopná tělesa, která umožňují boční připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem.


Na zadní straně radiátoru naleznete dvě horní a dolní příchytky pro snadnou instalaci. Radiátory Korado RADIK KLASIK s bočním připojením. Umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy a konstrukcí je určeno pro otopné. Níže jsou zobrazeny produkty, které byste možná potřebovali ještě na montáž radiátoru se spodním připojeníKaždý radiátor běžného výkonu určený do domácnosti již obsahuje. V případě deskových radiátorů s bočním připojením je osová vzdálenost připojovacích bočních trubek vždy výška radiátoru mínus mm tzn.


VK se spodním napojením. Ostatní typy jako je provedení ,1 2v různých výškách a délkách prodáváme se stejnou slevou z cen aktuálního ceníku KORÁDO. Tento typ radiátoru se rychle nahřeje, ale také rychle ochladí. U tohoto typu radiátoru nedochází k přetápění prostoru, čímž se šetří náklady na vytápění. Mají tedy vyšší výhřevnost při nižší spotřebě vody.


Připojení radiátoru klasik

Univerzální boční připojení pravé i levé - Kvalitní ocelový plech o síle mm. Svěrné šroubení pro připojení radiátoru Svěrné šroubení je ideální volbou pro kapalná neagresivní média, otevřený i uzavřený topný okruh. Vhodné svěrné šroubení vybírejte na základě použitých rozvodů topné vody.


Klasik - připojení boční. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. ZDARMA konzole pro uchycení na zeď.


Připojení radiátoru klasik

Podívejte se na kompletní video návod , jako zhotovíte svépomocně ústřední topení, podlahové vytápění nebo vodu domu. Pevné připojení těles na stěnu (viz. vyobrazení postupu – 4). Volné připojení těles – radiátory. Potřebujeme znát rozměry a následně počet žeber radiátoru , který bude nahrazen.


Prodám včetně 2ks nových montážních konzol pro montáž radiátoru na zeď. Pouze osobní odběr Třebíč!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky