úterý 25. dubna 2017

Automatické ponorné čerpadlo

Ponorné automatické vodárny. Automatická ponorná čerpadla představují ideální řešení pro zavlažování zahrady, ale také jako základ pro menší systémy automatické závlahy, případně jako čerpadlo na pitnou vodu pro objekty s menším, občasným odběrem. Výrazem ponorné čerpadlo se dnes rozumí většinou soustrojí čerpadlo -elektromotor. Používajú sa najmä na zavlažovanie záhra parkov, trávnikov a podobne.


Jejich rozměry a další parametry Vám umožní ponorné čerpadlo jednoduše spustit do Vaší studny. V nabídce máme vřetenová ponorná čerpadla a odstředivá ponorná čerpadla.

Jak vybrat čerpadlo do studny Při zvyšujících se cenách stočného a vodného je vlastnictví studny velkou výhodou. Dříve se voda ze studny. Zvláštne kategori predstavujú zavlažovacie systémy, ktoré majú obvykle vysoké nároky na tlak (pre správnu funkciu zavlažovačov).


To sa pozitívne podpisuje na zoznamu ďalších parametrov, ako je maximálna výtlačná výška vo výške metrov alebo hĺbka ponoru do metrov, ktorú umožňuje kvalitná konštrukcia. Vysoce výkonné a bezhlučné - čerpá vodu z hloubky až m, a to i když je ponořeno delší dobu, pro zavlažování zahrady nebo pro sanitární vodu v domě. Vhodné zejména pro zavlažování a zásobování vodou menších objektů.


Pro menší zavlažovací systémy, přečerpávání, retenční nádrže. Velmi kvalitní univerzální čerpadlo se širokou škálou použití.

Integrovaná tlaková řídící jednotka pro plně automatický provoz. Flexibilní použití Od provozu jednoduchého zahradního postřikovače trávníků, přes zásobování komplexních zavlažovacích systémů, až po automatické zásobování domu vodou ve spojení s technologií Hydrocontrol – ponorná tlaková čerpadla společnosti AL- KO spojují výhody zahradních i ponorných čerpadel v jediném zařízení. Vhodné do studní a nádrží na dešťovou vodu pro zahrady. Vlastnosti Automatická domácí vodárna se zabudovanou řídící jednotkou Možnost instalace bez tlakové nádoby - pro zahradní závlahy Pro instalaci v domovních rozvodech, zejména v kombinaci s WC doporučujeme malou vyrovnávací.


K pohodlnému užívaniu slúžia automatické zapínanie a vypínanie riadiace plavákový spínač. V ponuke nájdete automatické čerpadlá značiek DAB a Gardena. Automatické ponorné čerpadlá predstavujú pohodlné riešenie pre vašu záhradu. Väčší priemer sacej trubice nemá problém ani s väčšími časticami.


Hravo si poradí s pevnými kúsky do veľkosti cm. Použiť ho tak môžete do hlbších studní. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. W Čerpadlo Wolpertech WT-GP 1I je robustné záhradné čerpadlo určené predovšetkým na zavlažovanie a polievanie záhrad a dvorov dažďovou, úžitkovou alebo spodnou vodou.


Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. Elektronický tlakový spínač a senzor průtoku vody automaticky zapne.


Vodárna sestavená ze samonasávacího nebo ponorného čerpadla řízená tzv. MOP - zbytková hladina 3mm, d íky své konstrukci sací části je schopno dočerpat vodu do výšky mm. Okrem toho nájdete v našom sortimente aj kombinované modely: ponorné čerpadlá AL-KO Twin spájajú čerpadlo na čistú vodu a čerpadlo na znečistenú vodu v jedinom zariadení.

Rovnako dve úlohy plnia naše kompaktné ponorné tlakové čerpadlá, pretože dosahujú vysoký tlak a veľké prepravované množstvo. Najlepšia cena na Slovensku. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Sada - automatické ponorné čerpadlo a tlaková nádoba. Zvýhodnené sady hnojív. Sada ručného aplikátora hnojiva a dlhodobého hnojiva. Ten se tak nemůže nikde zachytit, čímž je zajištěna vysoká spolehlivost automatického spínání. Kalové čerpadlo ponorné kalové, síť 230V, příkon 400W, max.


Zvoľte si požadovaný výtlak ponorného čerpadla na vodu: Všimnite si prosím súvisiace produkty k ponorným čerpadlám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky