čtvrtek 27. dubna 2017

Probiotické slipové vložky

Ultra tenké slipové vložky s výtažkem ze zeleného čaje, prodyšné, potažené. Pro jistotu aplikujte zároveň i speciální probiotické intimní krémy, které. Naty dámské ECO slipové vložky – super jsou vyrobeny ze přírodních materiálů a šetrné k přírodě. Carefree dámské slipové vložky.


Vložky obsahují čistou probiotickou kulturu Lactobacillus acidophilus. Vložky ProBiotic přispívají k péči o poševní sliznici a komfortní mikroflóru. Vložky s probiotickou kulturou se aplikují stejným způsobem jako standardní menstruační vložky.


Ako často vložky používať? Vzhľadom k veľmi zaujímavej cene je možné použiť ako účinnejšie náhradu. Jak často vložky používat?


Organyc menstruační vložky z biobavlny slipové jsou ze 1 bio bavlny, bělené bez chlóru, bez parfemace, bez přítomnosti kovů a plastů umožňují pokožce v její přirozené funkčnosti a potřebě dýchat. Mám potíže s častým běháním na malou a tyhle slipovky ty intervaly určitě prodloužily anonymní. Látkové vložky jsme vyzkoušely a používáme je. Osvědčily se nám jako samostatná hygienická pomůcka, ale také jako doplněk menstruačního kalíšku.


Ke kalíšku doporučujeme slipovou vložku. Hygienické vložky ) Hodnocení produktu: (recenzí). Dámské slipové vložky se stříbrem, eliminují nepříjemný zápach, stimulují mikrocirkulaci krve a. Probiotické vložky Každá dospělá žena moderního světa zná všelijaké vložky , slipové vložky či tampóny.


Tyto produkty usnadňují denně životy miliónům žen. Víte ale, že existují také vložky s probiotiky, které mají oproti těm klasickým spoustu výhod? Biointimo anionové vložky denní - menstruační vložky s hemolityckým účinkem pro ty, který v intimní hygieně potřebují i podporu intimního zdraví. Anionové vložky na denní použití s extra jemným bavlněným povrchem, preventivním a MSD-léčivým účinkem. Inkontinenčné vložky a vložné plienky slúžia pre ľahký až stredný únik moču.


Aniónové vložky hygienické, intimky BIOINTIMO 20ks. Sú anatomicky tvarované, teda iné pre ženy a iné pre mužov. Najtenšie pripomínajú dámske slipové vložky a sú určené ľuďom s veľmi slabým únikom moču. Ať už vás trápí slabá menstruace, výtok či jakékoliv špinění, slipové vložky jsou tou pravou ochranou. Dámské bylinné vložky Nefritová svěžest, Super tenké Super tenká ochrana zdraví žen.


Tak tenké, že o nich nebudete ani vědět! Zatímco vložky pečují o Vaše zdraví, vy je ani. Slipové vložky do kalhotek. Biointimo aniónové vložky denné - menštruačné vložky s hemolityckým účinkom pre tých ktorý v intímnej hygiene potrebujú aj podporu intímneho zdravia.


Dámské menstruační vložky s probiotickou kulturou. Zajišťují moderní a šetrnou péči o intimní partie. Podporují zdraví sliznice pochvy a močových cest.


Vlastnosti výrobku: Unikátní kombinace dámské hygienické vložky a probiotik. Zaručia Vám čistotu a pohodlie. Hypoalergenní povrch a jádro ze 1 bio. Always slipové vložky discreet Long poskytují ještě vyšší ochranu a větší pocit svěžesti díky vylepšenému absorpčnímu jádru a technologii neutralizující nepříjemný zápach.


Poskytnou vám spolehlivou ochranu. Bio bavlna je totiž vyrobena bez pomoci agresivních bělidel, jako je chlor, ale i chemických parfemací. Vložky tak udržují přirozené pH sliznice a chrání vás před vznikem podráždění.


Máme vložky - výběr necháme na vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky