pátek 28. dubna 2017

Náhradní kartuše do pákových baterií

ND - pro pákové baterie - Těsnění Nývlt s. Náhradní kartuše do pákových baterií. Vršky (kuželky) i keramické pro klasické vodovodní baterie, kartuše pro pákové bateriei. Rukojětě (olivy) pro klasické vodovodní baterie.


Páčky pro pákové baterie.

Najdete zde i perlátory a sporiče, a tahé náhradní montážní sady (šrouby a podložky) pro instalaci pákových. Například náhradní kartuše od firmy Novaservis stojí podle typu kolem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Všechny typy kartuší (mísící mechanizmus pákových baterií ) dodávaných naší. Základní funkcí kartuše je otevírání a zavírání vody. Kartuše a vršky do vodovodních baterií.


Páková baterie se dává za vzor spolehlivosti a úspory vody i energie.

I ona se však časem může pokazit. Je ale zbytečné kupovat celou novou. Součástí sortimentu jsou pákové baterie od výrobců LA TORRE,. TITANIA IRIS, průměr mm, dva jistící kolíky.


Stojánková umyvadlová baterie. Vážení zákazníci, usilovne pracujeme na expedícii Vašich objednávok. Sháníte-li náhradní kartuše , jste na správném místě. Při správném výběru bude váš problém minulostí.


V nabídce máme keramické, termostatické i další kartuše pro vodovodní baterie. U jednotlivých kartuší naleznete typy a druhy vodovodních baterií , ke kterým se kartuše hodí. Nabízíme náhradní díly k vodovodním bateriím. Baterií teče velmi tvrdá voda, občas také chybí na přívodu filtr nečistot.


Drobné částečky z vodovodního řadu (anebo zbytky nánosů vodního kamene) se pak dostávají mezi keramické desky kartuše a poškodí jejich povrch. Většina výrobců se totiž chrání tím, že podmínku instalace filtru uvádí do podmínek pro možnost uznání reklamace. Sprška je určena pouze jako náhradní díl k umyvadlové baterii s bidetovou sprškou DU232.

Rozhodně nedoporučujeme její použití v kombinaci s podomítkovou baterií a vývodem na hadici. V takovém případě by musela být baterie po každém použití spršky uzavřena. V opačném případě může dojít k vytopení, neboť hrozí. A kartuše nakonec zbyla, protože brácha šel cestou výměny celé baterie. On pořád padal ten plastový deklík, tak jí mám v rezervě, ale díky sítkům asi nadlouho.


Ta se nachází u většiny pákových baterií na čelní straně pod pákou. Pod plastovou krytkou nalezneme montážní otvor. Poté nejlépe šestihranným klíčem vyšroubujeme červíka. Po jeho demontáži opatrně směrem vzhůru vytáhneme páku z těla baterie.


Ovládací páčku kartuše jistí šroub. Abychom jsme se k ní dostali. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Perlátory, náhradní kartuše , ramínka, chromové krytky, excentry i nerez flexi hadičky patří do náhradních dílů pro baterie. Potřebujete-li nahradit některou část baterie, doplnit například o perlátor nebo připojit baterii k přívodu vody, v náhradních dílech pro baterie to vše najdete. Záruka u vodovodních baterií je let (Titania, Nobless a Ferro ) nebo let (Metalia) let na těsnost kartuše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky