pondělí 10. dubna 2017

Odsávání svařoven

Výrobcem je polská firma Mechanic System, která se výhradně zabývá vývojem a výrobou filtračních zařízení pro svařovny. Referenční realizace technologie odsávání svařovny pomocí filtračního zařízení GG JET BAG naší výroby. V aplikacích odsávání svařoven garantujeme dlouhou životnost filtračního média minimálně až let provozování filtračního zařízení. Filtr je vybaven inteligentní řídicí jednotkou.


Prostorové odprášení svařoven. Svařovací kouř je zachytáván pod stropem pomocí rozvodů odsávacího potrubí. Ve většině případů je odsávací potrubí umístěno v prostoru nad mostovými jeřáby tak, aby neomezovalo.


Pokud je to možné, optimálním řešením je odsávání přímo od zdroje svařování. Energeticky nenáročné řešení lokálního či prostorového odsávání ve svařovnách. Zvyšte čistotu na pracovišti díky českým filtračním zařízením!


Centrální, provozně automatizované řešení odsávání ve velkých halách, s velkým množstvím svářečů, kde se vyrábí velké svařence. Principem metody je odsávání svařovacích dýmů v horních částech svařoven a. Průmyslové odsávání prachů, odsávání dýmů, odsávání kouře. Komplexní služby v oblasti čistoty vzduchu na pracovišti.


Patentované řešení odsávání svařoven. Je rovněž určen pro robotické svařovny. Systém řeší rovněž větrání svařovny a případně dohřev vzduchu na svařovně. Odsávání svařoven v automotive.


Odsávání svařoven

Jedná se o odsávání specifické s téměř nepřetržitým provozem, odsáváním robotických pracovišť, bodovacích pracovišť a dovařovacích míst. Brandýse nad Labem je tradičním a zavedeným dodavatelem technických řešení spojených s průmyslovým odsáváním a filtrací vzduchu ve výrobních provozech. Pokud tyto faktory jsou natolik nepřekonatelné ve výrobním procesu je možno využít stejně efektivních systémů odsávání , které mají také své „ale“. Jedním z těchto systému, který se hojně ve vzduchotechnické praxi používá je prostorové odsávání s lineárním odvodem svařované emise z prostoru haly. ODSÁVÁNÍ SVAŘOVEN , odsávací jednotky Kompletní odsávání jednotlivých svářecích pracovišť za pomoci stacionární filtrační jednotky a rozvodu potrubí s teleskopickými rameny popř.


Již více než let zvyšujeme čistotu pracovního prostředí díky inovativním systémům odsávání a filtrace vzduchu v průmyslových provozech. Specializujeme se na aplikace odsávání svařovacích pracovišť v automotive průmyslu. Zajišťujeme projekt, dodávku i následný servis. Filtrační jednotky pro prostorové odsávání haly.


Poskytujeme individuální řešení filtrace vzduchu v průmyslových provozech a na pracovištích. Patronové filtrační jednotky, vybavené automatickou regenerací tlakovým vzduchem. Nabízíme širokou škálu filtračních patron, panelů. GG Patro JET je v automotive průmyslu, při odsávání brusíren a svařoven a při použití v lakovnách. Každá verze má své příznivce a odpůrce.


Při malém počtu svářečských pracovišť je výhodnější odsávání pomocí místních odsávačů (např. Kemper). Centrální odsávání je levnější v provozu větších svařoven , ale výrazně zvyšuje hladinu hluku v dílně, protože jej nelze umístit třeba venku. Navrhneme pro Vás odsávání kovovýroby.


Fólie i lamely lze koupit buď v přesných délkách (šířkách) dle daného rozměru v ceníku nebo dle rozměru požadovaného zákazníkem (A-typický rozměr), případně pak v celých rolích. Níže uvedený ceník je určen pro nákup fóliích a lamel v celých kompletních rolích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky