pondělí 17. dubna 2017

Rohová vana 140x140

Rohová vana 140x140

Prostorná rohová vana pro chvíle pohody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Levá i pravá orientace.


Objem vany je 2litrů. Balení bez panelu, nožiček a sifonu. Balenie bez madla, nožičiek a podhlavníka. Rohová vaňa z akrylátu s hrúbkou mm.


Ačkoli od dob, kdy v každé koupelně trůnila totožná smaltovaná obdélníková vana a možnost pořídit si „zápaďáckou“ rohovou bylo vnímáno jako neskutečný luxus, který vám každý soused záviděl, i dnes mají rohové vany pro mnohé punc nedostupnosti. Sada noh a odpadová souprava nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Vana je vyztužena sklolaminátem. Na vany POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku let. Pohodlí a prostor pro dva.


Její sedátko zase milují děti, je příjemné ale i při sprchování nebo k odložení kosmetiky při koupeli. Akrylátová rohová vana Gentiana. Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně.


Volně stojící vany jsou vhodné do vekých koupelen, protože oválné vany zabírají nejvíce místa. Pokud se vám do koupelny nevejde rohová vana , zkuste obdelníkovou vanu. Detail produktu Do obchodu. Na seznam Přidat na seznam.


Rohová vana 140x140

SANJET - Koupelny - Specialista na hydromasážní vany Sanjet : ROHOVÉ VANY RAVAK - SPRCHOVÉ PANELY SPRCHOVÉ BOXY BATERIE AKČNÍ NABÍDKA SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY VANY DO KOUPELNY MASÁŽNÍ VANY SPRCHOVÉ SYSTÉMY SPRCHOVÉ VANIČKY SPA VÍŘIVKY UMYVADLA Z LITÉHO MRAMORU MASÁŽNÍ SYSTÉMY BATERIE BLACK SPRCHOVÉ SYSTÉMY BLACK hydromasáže,hydromasážní,hydromasážní vany,koupelny. Výborné antibakteriální a izolační vlastnosti. Povrch je lesklý, neporézní a velmi odolný proti poškrábání.


Barevná stálost po celou. Relax a pohodlné kúpanie vo vani rohovej, smaltovanej, či vo vani z liateho mramoru môže začať už pri jej výbere na FAVI. Voľne stojace elegantné vane, hydromasážne, rohové, s dvierkami, asymetrické, oválne aj moderné minimalistické vane. Asymetrická rohová vana Olsen Spa Siena vyniká vysoce kvalitním zpracováním a spolehlivou funkčností všech součástí a materiálů. Užíváte si rádi komfort a pohodu spojenou s vanou a také rychlost a praktičnost sprchového koutu?


Rohová vana 140x140

Rozměry Vaší koupelny však nedovolují obě varianty? Podívejte se na nabídku vanových. Pozvite si niekoho blízkeho, zastavte čas a užite si chvíle, ktoré patria len vám.


Rohové vane RAVAK sú typické svojím veľkým vnútorným priestorom a praktickým sedadlom, ktoré využijete nielen na relaxáciu, ale. Doslova renesancí v rohových vanách lze nazvat právě tento model. Díky jemným, až nenápadným linkám při dodržení geometrické pravidelnosti splňuje veškeré nároky pro moderní koupelnu.


Rohová vana 140x140

Tato rohová vana Teiko Kréta je vyrobena z vysoce kvalitního akrylátu, který má dobré tepelné a izolační vlastnosti, díky kterým si voda udržuje dlouhou dobu svoji teplotu. Tato rohová vana Teiko Samos je vyrobena z vysoce kvalitního akrylátu, který má dobré tepelné a izolační vlastnosti, díky kterým si voda udržuje dlouhou dobu svoji teplotu. Extom PLATINUM korpus grey, dvířka camel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky