středa 19. dubna 2017

Kotel ekoefekt bio 130

Ekoefekt BIO 1ekoefekt. Optimal regulated power. Efficiency in depending on fuel. Capacity of the fuel tank (standard) 6liters. Ke kotlüm EKOEFEKT poskytujeme servis do hod.

NEVÃHEJTE NÁs KONTAKTOVAT! Palivo: hnědé uhlí, směs uhlí s dřevěnou štěpkou. Kotel splňuje směrnici o Ekodesignu. Automatický kotel s otočným litinovým roštem osvědčené konstrukce sp.


Teplovodní kotel EKOEFEKT BIO 1Kotle na tuhá paliva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Miroslav Malina vývojář a konstruktér automatických ekologických kotlů EKOEFEKT.

Provádíme komplexní odborný servis, instalace, údržbu a opravy tekoucích kotlů, vyvažování ventilátorů a to přímo v sídle zákazníka. Historie a orientace firmy. Postupem času nastala doba výměny malých a středních klasických kotlů na uhlí za kotle automatické, splňující zákonem dané emisní limity. Nejprodávanější zboží v kategorii. Regulace kotlů je jednoduchá a srovnatelná s kotli.


Automatické teplovodní kotle s otočným roštem EKOEFEKT BIO 1, 1jsou určené pro pohodlné vytápění bytových domů, restaurací, firem apod. Kvalitní spalování a automatická regulace umožnují úsporné vytápění a ohřev teplé vody s minimální obsluhou. Hodnocení produktu:. Unikátní automatický kotel EKOEFEKT s otáčivým roštem.


Jedinečnost kotle je v malých rozměrech a kompaktní konstrukcí prověřenou více než let. Je to dáno zejména konstrukcí samotného hořáku, který. Hrdlo lze přemontovat na pravou stranu. Přikládací horní dvířka jsou vybavena bezpečnostní aretací a posilovací vzpěrou, jejich těsnost je po zavření zajištěna dvojitou těsnící šňůrou.


Jelikož je cítit silná podpora biomase, uvádíme na trh nově vyvinutý retortový automatický kotel EKOEFEKT BIO 2 jehož palivem je dřevěná peleta. Kotle dosahují vysoké účinnosti až a jsou určeny zejména pro rodinné domy.

Pro zastánce uhlí je také k dispozici varianta EKOEFEKT na hnědé i černé uhlí. EKOEFEKT na uhlí a biomasu, byla zařazena se svým výrobkem - EKOEFEKT BIO kotel na biomasu automatický do programu Zelená úsporám, kód výrobku SVT362. Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Dřevozplynovací kotel EKOEFEKT BIO s mimořádnou regulovatelností je založen na principu dvoustupňového spalování, při kterém dochází ke zplyňování paliva s následným hořením vznikajících plynů.


Poloautomatické kotle EKOEFEKT a CARBOROBOT umožňují spalovat hnědé uhlí o zrnitosti - mm s komfortem na jaký jsme u klasických uhelných kotlů nebyli zvyklí. To potvrzují i autorizovaná pracoviště garantující měření emisí. Jejich vyjádření jsou jednoznačná: výrazně předčí všechny u nás. CARBOROBOT a EKOEFEKT jsou automatické nízkotlaké teplovodní kotle s otočným válcovým roštem. Tyto automatické teplovodní kotle na hnědé uhlí ořech II.


Váš dotaz Astip PS EkoBio na hod. EKOEFEKT , EKOEFEKT - BIO A CARBOROBOT jsou automatické nízkotlaké. KOTLE EKOEFEKT A CARBOROBOT.


Zvětšit Verner Tekla benekov Regulus PONAST s. Kotle - kotel ekoefekt poptávky - koupím, inzerce. Prodám nový automatický LITINOVÝ kotel TIGER ECO 20kW 4. Na kotel se vztahuje plná záruka. V nabídce mám i výkony 15kw a 25kw. Jedná se o výprodej skladů, takže s. SP Pyro je určen pro spalování suchého kusového dřeva. Při vývoji byl kladen velký důraz nejen na vysokou účinnost a nízké emise, ale také na atraktivní vzhled a kotel je tak vhodný i do moderních otopných systémů s vysokými nároky na úsporný provoz a komfort.


Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva. Vybírat můžete ze sortimentu náhradních dílů jako jsou např. Pelety a brikety aktuálně a podrobně. Kamna a kotle na biomasu v galerii.


Světem komfortního vytápění vás provádí Klastr Česká peleta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky