pondělí 17. dubna 2017

Koratherm barvy

Koratherm barvy

Příplatek: barvy ze vzorníku ostatní barvy RAL Technické změny vyhrazeny. Upozornění: Odchylka barvy ve vzorníku barev v porovnání s barvou otopného tělesa je možná. Jejich čelní plocha zvýrazňuje sálavou složku tepla a navazuje tak pocit tepelné pohody. Díky svému konstrukčnímu řešení je nejen příjemným, ale také vysoce praktickým doplňkem.


Its front panel produces a high share of radiant heat thus evoking a feeling of thermal comfort. It is designed for two-pipe pressurized heating systems , the heating profiles are aligned vertically, the connection to the heating system is side from the top down. Progresivní spodní středové připojení umožňuje jeho nenásilné včlenění do interiéru.


Použitá technologie kataforézního lakování základní vrstvy zajišťuje dlouhodobou korozní odolnost. Základní vrstva a kvalitní finální povrch garantuje hygienickou nezávadnost povrchu otopné plochy a je provedena s maximálním ohledem na životní prostředí. Skvěle zapadne do moderních interiérů – vyhoví požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků. Výhodou je také vyšší výkon oproti ostatním otopným tělesům.


Upozornění: do poznámky při objednání uveďte code barvy dle vzorníku barev RAL. Spodní středové připojení a regulační ventil, které jsou jeho nedílnou součástí, zvyšují efektivní funkci tohoto tělesa ve všech moderních otopných. Seznamujeme vás s řadou designových otopných těles Koratherm , kterou rozšířil nejnovější model Koratherm Horizontal VKM. Navrhli jsme byty, ve kterých bychom sami chtěli žít.


Vydali jsme se cestou boření zavedených pořádků. Odvážný design, do detailu promyšlené dispozice, efektivní využití každého metru. Horizontálně nebo vertikálně orientované radiátory doladí jakoukoliv místnost vašeho domu a dodají jí potřebný šmrnc. Zbrusu nové linie přitáhnou váš pohled jako magnet a vysoký výkon naopak překvapí i ty největší skrblíky.


Chcete získat něco praktického a. Nabízí se jako vhodné řešení vytápění prostor s velkoplošnými skleněnými konstrukcemi jakou jsou např. Ceny jsou uvedeny bez DPH. V pozadí ovšem nezůstane ani bezchybný design hodící se k malbě, nábytku nebo dlažbě. Radiátory tedy slibují.


Všechna tato tělesa jsou dodávána s horní krycí. Liniové, horizontálně nebo vertikálně. VÝPRODEJ - STARÝ TYP - POSLEDNÍ KUS SKLADEM ! Na úvod si položme otázku, co vlastně očekáváme od radiátorů? V první řadě, že budou dobře sloužit a vytápět náš domov. Dnes už ale také vyžadujeme, aby vhodně dotvářely interiér a byly jeho elegantní a moderní součástí.


KORATHERM sestává z pěti základních modelů. Jsme dynamická česká společnost a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. V současné době jsou nejpoužívanější ocelová desková tělesa. Dělají v těchto provedení MM- středové připojení, KLASIK - pravé. Malá vstupní hala, neprakticky členitá předsíň, chodba a další obytné i neobytné prostory vašeho domu nebo bytu.


Je úplně nový, záruka dva roky, bílá barva, středové připojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky