středa 26. dubna 2017

Nezávislá klimatizace waeco

Nezávislá klimatizace waeco

Hodiny na silnici, dny, někdy dokonce i celé týdny. A k tomu stále dopravní zácpy. Nabitý plán, tlaky od zaměstnavatele a nakonec i od. Střešní nezávislá klimatizace je určena k ochlazování interiéru nákladních vozidel s palubním napětím 24V DC.


Nezávislá klimatizace waeco

Dělená nezávislá klimatizace. Klimatizace je naplněna ekologickým chladivem R134a. Ochrana proti vybití autobaterie. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.


Vybavení pro karavany, obytné vozy, jachty, malé spotřebiče na 12V a 24V. Free Shipping Available. Check Out Waeco on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Nezávislé kompresorové klimatizace pro kamiony.


Příliš vysoké kabiny, spoilery, přesahující trajlery jako u transportu vozidel mnohdy neumožňují instalaci běžné klimatizace. Auto - Nezavisla klimatizace bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Nezávislá klimatizace waeco

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kompaktní a elegantní design. Nízká spotřeba energie. Při montáži není nutno dodatečně plnit chladivem. Instalační kit pro klimatizace OBLO pro Iveco Stralis AT, A AS, Eurocargo 2. V našem obchodě nabízíme náhradní díly, příslušenství a nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Ateso a Defa, autolednice, autochladničky, automrazničky, měniče napětí, varné konvice a další příslušenství Waeco , nezávislé střešní klimatizace , klimatizační jednotky či ochlazovače, nejlevněji na tuzemském trhu.


Systém klimatizace využívá cirkulaci a ochlazování vzduchu uvnitř kabiny vozidla. Volat pro zjištění ceny. Příjemná teplota v kabině je důležitá: v dopravní.


Jedná se o nezávislou střešní kompresorovou klimatizaci, německého značkového výrobce Dometic ( Waeco ). K č (vč. DPH) ihned k odeslání. Montážní sada klimatizace SW OBLO pro SCANIA R-P-G.


K přichycení klimatizace na kabinu Scania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky