pátek 28. dubna 2017

Hladinový spínač hrh5

Hladinový spínač s jednostavovým strážením. Možno voliť medzi funkciou dočerpávanie, odčerpávanie. Nastaviteľné oneskorenie (5-10s). Meracia frekvencia Hz zabraňuje polarizácii kvapaliny a zvýšenej oxidácii meracích sond. Jsme zavedená firma s více než 20ti lety zkušeností na trhu elektroinstalací.


Sada obsahující rozvodnici včetně vývodek a hladinový spínač pro kontrolu hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, zásobnících, tankerech. Pro zamezení polarizace. Zabrání poškození čerpadla kvůli běhu nasuchu.


Ke správné funkci doporučujeme zak. A, spínací kontakt, ks. Zvýšené krytí IP předurčuje hladinový spínač HRH -pro použití v. Podle zjistění, je napájení HRH odebiráno až za tlakovým spínačem, tedy hladinový spínač dostane napájecí napětí až po poklesu tlaku v. HRH– vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance – strana 3. HRH-se liší a to tím že společnou sondu „C“ nemusíme vkládat a propojovat ze sondu SHR-ale využíváme vodivost nádoby = C připojujeme na tělo nádoby. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


H a D) - dvouhladinový spínač vodivých kapalin jednostavový hlídá jednu. POPIS Komplety jsou ve třech. HRH-Relé je určeno k hlídání výšky hladiny vodivých kapalin s možností volby funkce: dočerpávání nebo odčerpávání (PUMP UP nebo PUMP DOWN). K měření je využito tří měřících sond: H. Joupil jsem si hladinový hlídač na studnu od Elka. Poradíte mi někod jakou citlivost (SENS) mám nastavit.


Budu to mít jen na hlídání hladiny, že když klesne voda pod čerpadlo tak aby čerpadlo neseplo. Hlídání nebo úrovní hladin ( nebo tři sondy). U modulárních hladinových spínačů v rámci jednoho relé lze navolit i konfigurace pro jedno- hladinový i více- hladinový spínač. Kč (vč. DPH) Detail Přístupové zabezpečovací systémy.


Zobrazuji až z celkového počtu zboží , dotaz zabral 0. Výhodou je možnosť nastavenia odčerpávanie alebo dočerpávanie a tiež oneskorenie spínanie (napr. Pri kolísaní hladiny). Spínač je spojený so základným telom spojený pomocou PTFE kĺbu. Je odolný voči anorganickému kyslému prostrediu, alkoholu, olejom alebo vylúhovaným tekutinám do 1°C. Využívají se při hlídání hladin v nádržích, vrtech a ve studnách, kde ochrání čerpadlo před chodem na sucho.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vyznačují se jednoduchým způsobem instalace bez složitého propojování a zapojování – vše je připraveno k montáži.


Možnost připojení jedno nebo tří-fázové pumpy (v závislosti na kompletu). Skladem (ks) 58Kč bez DPH. Sklápěcí plovákový spínač s připojovacím kabelem Montovatelný z vnější strany.


ELKO EP HRH-UNI hladinový spínač. Odolný vůči slabým anorganickým kyselinám a louhům, některým olejům a běžným pracím louhům až do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky