čtvrtek 20. dubna 2017

Krbová vložka novara

Krbová vložka novara

W, účinnnost a výhřevnost až 2m3. Doporučený tah komína je 12Pa. Rozměry topeniště: šířka 580mm , hloubka 315mm. Není krbová vložka jako krbová vložka. Velká dvířka mají dvojité prosklení.


Krbová vložka novara

Pokud topíte a dotknete se jich, nespálíte si ruce. Ke komínu ji můžete připojit zadním nebo vrchním vývodem. V technické výbavě nechybí Terciální spalování ani Externí přívod vzduchu (CPV). Moderní teplovodní krbová vložka s výměníkem, vysoká účinnost spalování, vychlazovací smyčka. Ocelová krbová vložka s dvojitým prosklením.


Je vybavena nejmodernějším systémem terciálního spalování, který pomocí externího přívodu vzduchu napomáhá ještě efektivnějšímu spalování, krbová vložka NOVARA tak má skutečně zanedbatelnou spotřebu paliva. Pro všechny, kdo se rozhodnou jít do toho po svém. Tušíme, že už přesně víte, jak by měl ten váš nejkrásnější krb vypadat.


Dodáme vám do něj spolehlivé a moderní kovové srdce. W, výkon do výměníku je 10. Vodní obsah výměníku je litrů. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy.


Novara s výměníkem se dodává jako set, což znamená, že obdržíte zvlášť těleso krbové vložky a výměník. ROVNÁ KRBOVÁ VLOŽKA S DESIGNOVOU KLIČKOU. Získejte nejnovější novinky a speciální slevy Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Díky tomu oheň nespaluje.


Použitím nejnovějších technologií spalování dosahuje krbová vložka NOVARA ještě úspornějšího chodu, šetří palivo a tím také váš rodinný rozpočet. Vedle praktických parametrů splňuje také estetické požadavky a pomůže vám doma. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení.


Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. Váš nákupní košík je prázdný. Ponúkame moderné celoplechové krbové vložky s výmurovkou zo silného šamotu (až cm) a s účinnosťou presahujúcou ! Všetky modely teplovzdušných krbových vložiek sú vďaka externému prisávanie vzduchu (CPV) vhodné aj do nízkoenergetických či pasívnych domov. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Tato krbová vložka je vyrobena z oceli, ohniště je vyloženo šamotem. Dvířka jsou osazena dvojitým reflexním sklem, které více optimalizuje spalování a zlepšuje oplach skla. Součástí krbové vložky je externí přívod vzduchu o. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Máme profesionální přístup a spoustu spokojených klientů.


Odporúčaná cena: 8€ s DPH. Externý prívod vzduchu (CPV) ideálny pre nízkoenerge. Možnosť napojenia na externý prívod vzduchu, dvojité antireflexné sklo.


Krbové vložky s výmenníkom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky