čtvrtek 14. září 2017

Automatický kotel na biomasu

Automatický kotel na biomasu

Automatický kotel na dřevní pelety. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Kotle na štěpku - BIOMASU.


Pro životnost kotle je důležité, z jakého materiálu je vyroben. Běžnější ocelové kotle mají sice kratší životnost než jejich litinoví konkurenti (jako střední údaj se uvádí, že ocelový kotel má oproti litinovému poloviční životnost). Prodávají se i automatické kotle na dřevo, ale ty mají samostatný hořák a ruční přikládání.


Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem. Kotel na kusové dřevo stačí v mrazivých dnech doplňovat až po hodinách hoření. Kotel na biomasu lze snadno ovládat a jeho provoz sledovat pomocí vzdálené správy přes připojení k internetu. Kotel na dřevo a pelety SP Dual – plně automatický kombinovaný kotel pro.


Moderní kotle na biomasu jsou technicky důmyslná zařízení s atraktivním designem. U většiny moderních kotlů na biomasu je zařazen automatický regulátor, který dává signál pro nastavení aktuální potřeby výkonu kotle , který je určován z teploty. Kotel s teplovzdušným výměníkem, topným ventilátorem a se zásobníkem o objemu 1mna spalování drobného dřevního odpadu, do velikosti částí paliva 30x50x30mm a vlhkosti. Na kotlíkovou dotaci lze získat tepelné čerpadlo, plynový kondenzační kotel , automatický kotel na biomasu , kotel na biomasu s ručním přikládáním. Obraťte se na nás ještě dnes rádi Vám s výběrem vhodného zdroje vytápění pomůžeme.


Peletky se dají jednoduše přisunovat a skladovat. Dávkování a přísun do topného systému probíhá automaticky a pohodlně. Zplynovací kotel na kusové dřevo. Kusové dřevo je ideální pro všechny, kdo si mohou palivo opatřit sami. Například z místního lesního hospodářství.


Automatický kotel na biomasu

Jako záložní zdroj byl do kotle instalován hořák na LTO. Dopravní cesty paliva s venkovním plněním sila, velkoplošné silo v pohyblivou hydraulicky vybíranou podlahou, řízení topných okruhů. Pomůžeme Vám s výběrem kotle, kotel přivezeme, namontujeme, uvedeme do provozu a zároveň Vám zpracujeme žádost o podporu. Zpracujeme Žádost o dotaci za Vás! Podavač paliva a hořák si poradí nejen s normovanými ale i alternativními peletami i briketami ze dřeva i. Kotel na tuhá paliva se zásobníkem, a možností ručního přikládání kusového dříví do příkládací komory s vodním roštem.


Kotel umožňuje spalovat jak uhlí a biomasu , štěpku tak i zároveň kusové dříví o délce 40cm. Je to jen obyčejný kotel. Ale má všechno, co jste kdy chtěli.


Automatický kotel na biomasu

Plně automatický kotel FRÖLING Tdokáže efektivně spalovat štěpku, piliny, hobliny i pelety. Nemusíte vlastnit les, pilu ani truhlárnu, abyste levně a bez starostí vytápěli svůj objekt nebo celý areál. Dotace základní 120.


Díky tomuto typu kotle je možné topit úsporně a zároveň nepřispívat k dalšímu ničení životního prostředí. Fröling, to jsou automatické kotle na biomasu pro spalování dřeva, pelet, štěpky a odpadu z truhlářské výroby, jako jsou piliny, hobliny, apod. Veškeré kotle Fröling splňují emisní třídu 5. Teplovodní automatický kotel na biomasu (pelety), na dotace: KTP PELLET. Regulovatelný výkon – kW.


Automatický kotel na biomasu

V automatickém režimu kotel umožňuje spalovat jenom. Výroba hořáků LING na biomasu a uhlí, pneumatických a šnekových podavačů pelet, textilních zásobníků na pelety, automatické kotle na. STEP-KC 1kW – Spalování v kotli je založeno na nuceném odtahu či přívodu spalovacího vzduchu. Kotel je vybaven řídícím regulátorem teploty, který v případě dosažení nastavené hodnoty teploty vody (cca 90°C) uzavírá přívodní otvory pro přívod spalovacího vzduchu. Dokáže spalovat jak kusové dřevo, tak pelety.


Vysoký stupeň účinnosti, komfort, nízké emise a provozní náklady jsou znakem kotle SP DUAL compact.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky