pátek 1. září 2017

Bezdrátová regulace podlahového topení

Devilink je vhodný do komfortních rodinných domů a velkých bytů, ve kterých je kladen důraz na snadné a zároveň komfortní ovládání podlahového topení. Po zaslání orientační představy připravíme konkrétní nabídku pro Váš dům. Regulace , ELEKTRICKÉ PODLAHOVÉ TOPENÍ. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců).


Zónová regulace podlahového vytápění.

Zobrazuji až z 18. Termopohon Elektroterm. Bezdrátová regulace , ABC- TOPENI. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Ušetří náklady na vytápění.


Pokud nemáte centrální řízení podlahového vytápění s automatickou regulací dle teploty, je nutné si teplotu vody v podlaze a tedy teplotu vzduchu v místnosti.

Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Ideální skladba pro instalaci podlahového vytápění je taková, která zabezpečí dostatečnou tepelnou izolaci ve vztahu, zda je instalace podlahového vytápění na podsklepenou nebo nepodsklepenou místností, pevnostní fixaci topné trubky a stabilitu betonové desky. Vliv na výškovou skladbu podlahového vytápění má i typ. Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doručování zboží na výdejní místa Geis Point až do 30. Většina trubek z plastických hmot používaných pro teplovodní podlahové vytápění snese teplotu do °C, avšak s ohledem na používané materiály podlah (beton, koberec, dlažba, linoleum, lamino aj.) se musí teplovodní podlahové vytápění napojit na zdroj tepla vybavený regulačním zařízením, které dodává topnou vodu o teplotě do.


Kvalitní regulace podlahového topení je nutným předpokladem pro dosažení efektivního využití možností podlahového topení. Jejím úkolem je udržení požadované teploty v jednotlivých místnostech. Návrh elektrického podlahového topení. Při návrhu topného systému jako hlavního zdroje vytápění je nutné vycházet z tepelných ztrát místnosti a také z plochy, která se dá využít pro instalaci podlahového topení (dále jen „topná plocha“).


Zjistěte svoji cenu podlahového vytápění. Jednoduchá kalkulace ve krocích je otázkou minut. Zadání celkové otopné plochy a počet podlaží. Volba desky, rozdělovače a montáže. Výpočet ceny a doručen.


Možno dálková správa přes GSM modul.

Z tohoto důvodu je nezbytnou součástí každého moderního projektu podlahového topení i kvalitní regulace. Biofloor Connect je vysoce přesný, jak prokazuje jeho certifikace eu. MANIFOLD) ani neměly regulační prvky. Přesto to při správném návrhu fungovalo. Základním prvkem systému je řídící jednotka, která přijímá signály z prostorových termostatů, které jsou umístěny v jednotlivých místnostech.


Devilink WiFi pracuje s režimy, komfort, útlum, nezámrzný režim a dovolení. Signály jsou jednotkou vyhodnocovány a jednotka ovládá elektrotermické hlavice, které jsou umístěny na jednotlivých okruzích podlahového topení. S regulací podlahového topení využíváte ideální teplotu tehdy a tam, kdy a kde to nejvíc potřebujete. Podlahové topení má pozitivní vliv na zdraví člověka, protože teplo se šíří od spodu a rovnoměrně po celé ploše podlahy.


Danfoss Link HC - bezdrátová spínací jednotka okruhů podlahového topení , která spolupracuje se systémem Danfoss Link. Obsahuje ks relé pro spínání termoelektrických pohonů a také relé pro spínání kotle a čerpadla. KL08NSB 8-zónová centrální svorkovnice pro ovládání podlahového topení. CO10RF Koordinátor ZigBee.


PLModul ovládání čerpadla a kotle. PLModul ovládání čerpadla. Sestava 9-ti kanálového přijímače PH-BP1-Pa příslušného počtu vysílačů PH-BP1-V (prostorových termostatů) umožňuje bezdrátovou regulaci teploty jednotlivých místností v systému s podlahovým vytápěním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky