pátek 22. září 2017

Líh technický

Technický líh - etanol denaturovaný EUR. Vyrábí se z kvasného lihu a denaturačních činidel. Obsah etanolu ve směsi je minimálně. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma!


Skladem máme značkových produktů od 6Kč. To všechno jsou názvy pro jednu kapalinu.

Typickým rysem této kapaliny je čirost, bezbarvost a alkoholový zápach. Hodnocení produktu: (recenzí). Líh technický - je určen do lihových vařičů. Ideální je třeba poctivá domácí slivovice. Ovšem velmi dobře vám poslouží i tzv.


A pak už budete potřebovat jen peroxid vodíku. Smíchejte ho s alkoholem ve stejném poměru (tedy jeden díl alkoholu na jeden díl peroxidu) a máte hotovo. Ethanol (mimo chemii dle PČP etanol) nebo ethylalkohol (obecně alkohol, hovorově špiritus) je druhý nejnižší alkohol.


Jde o bezbarvou kapalinu ostré, ale ve zředění příjemné alkoholické vůně, která je základní součástí alkoholických nápojů.

REACH) a nařízení Komise (EU) č. Příslušná určená použití látky nebo směsi a. Pro lékařské potřeby lze použít pouze čistý etanol. Je tu použit termín, technický líh ,ten ovšem bývá také s označením čistý,jen je vyroben chemickou cestou z etylenu. Jinou čistotu má alkohol kvasný,a.


Pokud se rozhodnete užít jiný alkohol, sáhněte buď po ispopropyl alkoholu nebo ethanolu, které najdete pod různými názvy. Třeba technický líh , destilovaný líh , potravinářský líh , vysokoprocentní alkohol a tak podobně… Vždy ale mrkejte na obsah alkoholu. Není určen ke konzumaci, přípravě nápojů a. Používá se k technickým účelům, ředění lihových nátěrových hmot, k čistění a odmašťování, jako náplň do lihových vařičů. EZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení (ES) č. Rovněž se používá k výrobě desinfekcí v kombinaci s peroxidem vodíku. Vhodný na namáčení tamponů při baňkování nebo k výrobě dezinfekce, či přímé dezinfekci.


Složení: roztok alkoholu, denaturačních činidel (v množství podle platných zákonů o obecné denaturaci) a vody. Denaturovaný technický líh v plastové láhvi, litr. Podobně technický líh jako palivo do lihových vařičů. Pozor jsou to nebezpečné hořlaviny a jejich výpary se velmi snadno vznítí ! Pokud není uvedeno jinak je uváděna hustota kapalin při °C.


AG LIKAL je lihový přípravek o vysokém obsahu lihu k všestrannému použití v průmyslu i domácnostech.

Používá se k čištění a odmašťování povrchů, odstraňování skvrn a nečistot, jako ředidlo k ředění lihových nátěrových hmot a jako palivo v lihových vařičích. S tím lihem je to troch složitější. Takový líh pak naleptává některé druhy organických skel, rohodně ho nelze doporučit pro čistění optiky CD přehrávačů.


Někdy bývá též obarven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky