čtvrtek 14. září 2017

Lipovica plano electric

HLINÍK - účinné a efektivní vytápění s nádherným designem. Nabízíme vám ucelený sortiment hliníkových radiátorů pro bydlení, jež garantují vysoký výkon a nejvyšší kvalitu. Plano je najnoviji radijator u našoj ponudi, nastao na temelju visokih zahtjeva za higijenskim, čistim radijatorom. Dizajniran je zatvorenim linijama na prednjoj i stražnjoj strani koje sprečavaju zadržavanje prašine. Lako se čisti i kao takav idealan je za bolnice, domove zdravlja, kao i za sve prostore koji zahtijevaju visoku razinu.


Nově přehlednější a rychlejší. PLANO doplněný o spolehlivou. The machines are equipped with electric resistance furnaces used for automatically maintaining the temperature of the melt. Each machine is equipped with.


Ohřev TUV, - elektrický bojler Dražice OKCE 1pro. Elektrický radiátor ALCOR je perfektní kombinací efektivity, účinnosti a vzhledu. Udržuje teplotu v místnosti v naprogramovaných hodnotách pomocí digitálního displeje. Radiátor GARDA nabízí svým vysokým výkonem inteligentní a estetické řešení topení v moderních domech. Provozní výhody mohou byt okolo při konstantním vytápění během hodin a až v případě změn teploty během dne.


Proizvodnja aluminijskih radijatora i odljevaka u tlačnom i kokilnom lijevu. Organised delivery Organised delivery to all EU countries! Objevte moderní retro styl s Mood designem. S radiátorem využívajícího nejmodernějších technologií hliníkového lití k napodobení tradičního, klasického vzhledu radiátorů minulých století. Radiátor EKONOMIK má reprezentativní design, při malé výšce vyniká velkým výkonem.


Je vynikající pro umístění před velké prosklené plochy, pod výlohy, do zimních zahra k bazénům a do dalších exklusivních interiérů. The Lipovica factory for die cast aluminium radiator, pressure casts and gravitational casts has been in existence for over forty years. The name Lipovica has over forty years become a synonym for quality, durability and reliability for die cast aluminium radiators. They are simple to install, can be adapted in various radiator section sizes. We mostly conduct casting using alloys K. AlSi(we verify the chemical composition, gas content and structure), and we can make casting with other types of Al alloys.


Casting radiators is carried out using high-pressure machines with a closing force of between 0kN and 15kN. Unikátní konstrukce hliníkových radiátorů LIPOVICA zabezpečuje velmi dokonalé prodění tepla od radiátorů směrem do prostoru. Popřebné teplo je do prostoru předáváno i při velmi nízkých. Garda Electric Vysoký a rovný radiátor GARDA s čistou čelní plochou nabízí spoustu tepla při nízké spotřebě elektrického proudu. O ekonomickou regulaci se stará regulátor HGT.


Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


IKOMA web trgovina - povoljne cijene i brza dostava! Aluminijski radijator, članak 5mm - LIPOVICA Plano 5(1W). Elegantan dizajn zatvorenih linija koje sprječavaju zadržavanje prašine. Hliníkový radiátor LIPOVICA přináší revoluční design. Rozměry: Hloubka a šíře jednoho článku je cm.


U svojoj ponudi ima preko 1. Jedná se o velmi exlusivní radiátor. Hliníkové žebrové radiátory, neboli hliníkové článkové radiátory představují na trhu radiátory s nejrychlejším přenosem tepla do místnosti. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky