úterý 12. září 2017

Prodám plynový kotel protherm

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Prodám plynový kotel na polévku. Plynový kotel Leblanc Inzerát byl odebran z oblíbených. Trubicový hořák do ply.


Do poslední chvíle fungoval bez problémů a bez závad.

Vzhledem ke stáří nemohu dát žádnou záruku krom cca týdne na odzkoušení. Je umístěn v suchém prostředí a servisován. W a umožňuje ohřev jak topné, tak teplé užitkové vody, kotel je odstaven z důvodu celkové rekonstrukce vytápění.


V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Ke kotli prodám i soupravu kusů radiátorů. Nové kondenzační kotle Gepard Condens pro vytápění a ohřev teplé vody průtokovým způsobem nebo v zásobníkovém ohřívači díky své vysoké účinnosti a nízkým provozním nákladům v kombinaci s prokázanou dlouhou životností jsou správnou volbou pro Vás.


V případě, že komín nemáte, zvolte si turbo kotel s odvodem spalin přes stěnu do volného ovzduší.

V místnosti, kde bude kondenzační kotel umístěn, se nesmí nacházet plynoměr ani hlavní uzávěr plynu. Kotel je v perfektním stavu,byl jen jeden rok v provozu. Automatické elektronické škrtání. Ostatní - Prodam kotel bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pěkný vzhled a kompaktní rozměry z něj dělají favorita mezi dalšími modely této třídy. Potěší vás tichým provozem i při maximálním výkonu, nízkou pořizovací cenou a malou hmotností. Protherm Panther KOV v. V dobrém stavu,bez závad.


Kondenzační kotel Gepard Condens Nikdy to nebylo tak snadné! Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou. My, společnost Vaillant Group Czech s. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení.

Dále dokáže také efektivně vytápět, rozsah teploty OV činí – stupňů Celsia. Model využívá deskový výměník a disponuje plynulou. Z důvodu výměny za větší. Aukro Dům a zahrada Stavebniny Vytápění Kotle.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky