úterý 5. září 2017

Designové elektrické radiátory

Free Shipping Available. Check Out Motor Replacement on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Kamenná prodejna a internetový obchod zaměřený na stylové radiátory všech typů a jejich příslušenství. Pro výměnu starých panelákových topných těles doporučujeme radiátory EUROPA Lite.


Tato tělesa mají vetší výhřevnost než klasické české Korado. Dodávají se s vnitřním ventilem (VK) pro připojení ze spodu, nebo s klasickým bočním přívodem. Designové topení do koupelny v šířce 5mm.


Je ocelovou variantou radiátoru INDIGO STAINLESS.

Možnost lakování RAL a NCS barev. Radiátory vždy dodáváme s příslušenstvím k instalaci a přehledným návodem. Dizajnové radiátory ponúkajú aj veľmi netradičné typy vykurovacích telies. Nájdete medzi nimi radiátory s LED osvetlením, s potlačou, radiátory so zrkadlom a podobne.


Moderné dizajnové trendy sledujú aj takzvané retro radiátory , ktoré spájajú klasický retro tvar a modernú štýlovosť. Přejete si vaše topné těleso vytvořit neviditelným nebo z něj naopak udělat designový prvek? Koupelnová otopná tělesa a elektrické koupelnové radiátory. Tento model jistě potěší ty, kteří hledají jedinečné designové radiátory , ale také ty, kteří oceňují tradici v dobrém žánru a regionálních tématech.


VZOROVÝ ČLÁNEK JE MOŽNÉ VIDĚT NA NAŠÍ VZORKOVÉ PRODEJNĚ. Stejně dobře s ním vytopíte i dřevěnou chatu, nebo nebytový prostor. Elektrické akumulační radiátory mají jádro z keramické desky, která se nahřívá na teplotu °C. Vertikální designové radiátory nabízejí díky své pozici lepší předávání tepelného výkonu prouděním (vzniká tak lepší konvekce díky tzv. komínovému efektu) Horizontální designové radiátory se vejdou pod každý parapet a navíc mají jedinečný design.


Nápadité radiátory mnoha barev, které se stanou skvostem vašeho interiéru. Nevyberete-li si z naší pestré nabídky na e-shopu, rádi vám vyrobíme radiátor na míru. Zehnder dodává vše pro pohodové, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima. Kromě komfortního systému větrání vyrábí rovněž designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, odvětrávací ventilátory pro koupelny a teplovodní stropní sálavé systémy pro vytápění a chlazení.


Radiátory jsou zařízení, které slouží k ohřívání vzduchu v místě jejich instalace. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru.

V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Najdete mezi nimi radiátory s LED osvětlením, s potiskem, radiátory se zrcadlem a podobně. Moderní designové trendy sledují i takzvané retro radiátory , které spojují klasický retro tvar a moderní stylovost. Elektrické radiátory BITHERM ELEGANT jsou určeny k elektrickému přímotopnému vytápění vnitřních prostor budov zejména interiérů koupelen, bazénů, lázní, fitnes center apod.


Elektrické radiátory využíváme především tam, kde není možnost centrálního vytápění, nebo nechceme-li zasahovat do stávajícího otopného systému. Elektrické designové radiátory lze regulovat přímo, nebo v některých případech dálkovou regulací a přes chytré telefony. Podívejte se, jak můžete topit v koupelně, ložnici nebo obýváku stylově a úsporně. Vyberte si moderní radiátor pro váš domov na FAVI. Komfortní větrání s rekuperací tepla Řízené větrání je nezbytnou součástí dnešních novostaveb a mnohdy také budov po rekonstrukci.


Ide o vykurovacie telesá, ktoré poskytujú nielen teplo ale i zrakov. Toto prevedenie je ideálne na elektrické alebo aj kombinované. Specialista na designové radiátory , koupelnové radiátory a rustikální litinové radiátory ve stylu retro dodá kompletní sortiment topení včetně dopojovacích ventilů a dalších doplňků pro radiátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky