pondělí 11. září 2017

Větrací pás hřebene tondach

Používá se jako větrací a izolační pás hřebene ke všem typům tašek (mimo bobrovky). REALIZAČNÍ LIST STŘECHY TONDACH “. Větrací pás hliníkový hřebene a nároží. Její tašky posuvné větrací pro připojení hřebene řemeslníkům usnadňují. Protože při jejich pokládce není třeba použití takových materiálů.


Dobře se vytvarovává podle tvaru krytiny.

Je možné použít oboustranně. Samolepící univerzální celohliníkový pás k větrání hřebene. Lišty a příslušenství pro zateplov. Taška větrací – systém Tondach naplňuje zásady větraného střešního pláště.


K tomuto účelu se tašky umisťují v druhých řadách po obou stranách hřebene. Vyrábí se pouze v černé barvě. Rychlé, na povětrnostních vlivech nezávislé a hospodárné pokládání hřebene na sucho pomocí větracího pásu hřebene se provádí u všech modelů betonových velkoformátových tašek a tašek Bramac MAX (s výjimkou tašek Tegalit, Reviva, MAX 7°).


OKAP Rozlaťování u okapu je též odvislé od typu a výšky žlabu při určitém sklonu.

SKLADBA STŘEŠNÍHO PLÁŠTĚ: Taška Tondach Závěsné latě 40xKontralatě 40xDHV TAŠKA OKRAJOVÁ LEVÁ TAŠKA OKRAJOVÁ PRAVÁ VZDÁLENOST LATÍ OD VRCHOLU HŘEBENE (mm) SKLON STŘECHY OLH PLH 20° cca 45. Nakupte větrací pásy nároží a hřebene za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí větrací pásy nároží a hřebene po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Dodává se v barvě CERN, CICE, HNED.


Tento větrací pás zabraňuje pronikání ptáků do odvětrávací mezery střešního pláště a do různých napojení. Konec nezvaných hostů Nabízený okapní větrací pás lze využít jak u profilovaných, tak u plochých střešních tašek na šikmých střechách, ale i na fasádách. HPi UNI Al větrací pás hřebene a nároží VP S 3hnědý m. ThanWeek Výrobce: TONDACH Česká republika s. Figaroll PLUS - větrací pás hřebene a nároží Tento web používá cookies v souladu s našimi Zásadami ochrany osobních údajů. Prohlížením webu s použitím cookies souhlasíte. Autor: Tondach Výhody tašky posuvné větrací pro připojení hřebene.


Tato speciální keramická tvarovka firmy TONDACH tedy nabízí hned několik výhod v jednom. Při pokládce hřebenáčů nebudete potřebovat zmíněné větrací pásy hřebene , ani větrací tašky podél hřebene. Příchytka hřebenáče DEK pro krytinu Tondach tmavě hnědá Kč.


Střešní větrací pás hřebene Ridgemaster 3Kč. Společnost TONDACH Česká republika s. Tyto hliníkové části jsou opatřeny samolepícím páskem na bázi bitumenkaučuku.

Celokovový větrací pás hřebene a nároží šířka 3mm pro intenzivní větrání je vhodný pro všechny skládané krytiny. Hřebenová ventilace sloužící k ventilaci a utěsnění hřebene šikmých střech použitelný pro všechny střešní krytiny. Je vybaven speciálními větracími otvory a umělohmotným kartáčem.


Zabezpečuje těsnost střechy v místě hřebene a chrání před povětrnostními vlivy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy. Nejlevnější e-shop STAWEBNINY.


Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky