čtvrtek 7. září 2017

Topení s termostatem do terária

Topítko s termostatem pro sladkovodní akvária. Moderní celoplastový ohřívač s termostatem. Mimořádně odolné proti mechanickému.


Heat Wave velká, Exo Terra výhřevná deska do terárií - topení do terárií. Pomocí termostatu můžete nastavit potřebnou teplotu. Pro suchozemskou část terária nabízíme speciální topítka do terária , topné zářiče, terarijní osvětlení jako.

TOPNÉ TĚLESO S TEPELNOU ÚČINNOSTÍVhodný pro terária o velikosti. Těleso je zcela vodotěsné, přizpůsobené pro práci při úplném ponoření. Vybírejte si Terarijní topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Pro zdravý chov agamy vousaté, leguána zeleného, želvy nádherné, gekona nočního nebo suchozemské želvy je nutné přidávat do terarijího krmiva vitamíny s D minerály nebo kalcium.


Miska na krmivo a napáječka je nedílnou součástí terária. Podobné fráze: topeni do teraria , topeni do teraria na 12v, levne topeni do teraria , male topeni do teraria , infra topeni do teraria , elektricke topeni s termostatem ,.

Zdravím a promiňte, že jsem se tak vcukla do řeči, ale jaký termostat. Nejvhodnější je použití termostatu s externím čidlem, kdy se čidlo umístí mezi. Nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb pro psy, kočky, hlodavce i papoušky, potřeb pro akvaristiku, teraristiku a vybavení zahradních jezírek. Elektrické topidlo ovládaném termostatem pro vyhřívání kurníku, psí boudy a dalších menších prostor. V tomto kompletu zajišťují vyhřívání dvě vodotěsné samolepicí ohebné topné folie.


Plný topný výkon topení 72W při napětí 12V. Prostorový termostat s rozsahem. W s termostatem a ochranou proti zamrznutí TF204. PTC, 80cm dlouhý kabel ukončený vidlicí,.


Sortiment doplňujeme o termostaty a regulátory EBERLE používané k regulaci topných kabelů. Zdravim, potreboval bych poradit s topnym kabelem , nemam s nim zatim. W, termostat to už pak bude. Topné fólie do terária Ultratherm nabízíme ve dvou šířkách a několika délkách.


Topení pro terária - nabízíme různé. Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody. Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí.


Do každého tropického akvária patří tedy topítko.

Většina topítek má tvar kolíku. Topítka jsou malá, nenápadná, ale zároveň výkonná a bezpečná. Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akv. Naprostá většina topítek do akvária na trhu jsou s termostatem. Nastavíte si tak požadovanou teplotu a topítko se samo spíná a vypíná.


Velmi výjimečně je nutná teplota vyšší. V horkých letních dnech můžete použít i chlazení do akvária.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky