středa 20. září 2017

Elektrická oblouková pec

Elektrická oblouková pec

Oblouková pec (též elektrická oblouková pec ) je pec vyhřívaná elektrickým obloukem. Velikost obloukových pecí se pohybuje od malých o kapacitě cca tuna (používaných ve slévárnách pro výrobu litinových výrobků) po velké s kapacitou cca 4tun pro výrobu oceli ze surového železa. ICE (in new bath) and MELTED METAL. This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By using this site you agree with it.


Hz podle velikosti pece. Větší pece se dokonce připojují přímo na síť s frekvencí proudu Hz. Název vysokofrekvenční pece není tedy zcela oprávněn. Hořákové zařízení pece.


Dveřní sonda, manipulátor, robot, zkouška a teplota. Měření toku spalin u elektrické obloukové pece. Bezpečnost zařízení a optimalizace procesů na základě kontroly O CO, CO H2O, (H2) v proudu spalin z obloukové pece.


DC elektrická oblouková pec. DC Arc Furnace je moderní a pokročilá pec v porovnání s AC Arc Furnace. DC oblouková pecproud proudí z katody do anody.


Tato pec má pouze jednu grafitovou elektrodu a druhá elektroda je zakotvena ve spodní části pece. Existují různé metody pro upevnění anody ve spodní části pece. Magnezitový závod v Jelšave, najväčší ťažobný a spracovateľský magnezitový závod na Slovensku a súčasne jeden z najväčších svetových producentov mŕtvo-pálenej magnézie „DBM“, je dnes v majetku Slovenských magnezitových závodov, akciová spoločnosť, Jelšava. Znova jsem se pokusil o stavbu pece. Klíová slova: elektrická oblouková pec , reaktanní poměr, pracovní charakteristiky, jalový výkon, kvalita elektrické energie, vyšší harmonické Abstract The subject of this master thesis is to analyze the operating characteristics of electric arc furnace type UHP.


Elektrická oblouková pec

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nahřívací pec s oběžnou atmosférou, určena k předehřívání plexisklových a polikarbonátových desek pro výrobu střešních stavebních světlíků. Po rovnoměrném nahřátí desek se světlíky vyfukují tlakovým vzduchem na foukacích stolech. Desky jsou uloženy na dvou výsuvných.


Největší ryze česká strojírenská skupina Vítkovice Machinery Group (VMG) opraví za zhruba 1milionů korun elektrickou obloukovou pec , která má ve společnosti OFZ ve slovenském Istebném sloužit pro výrobu ušlechtilých slitin užívaných automobilkami, chemičkami nebo výrobci komunikačních technologií. Kontrakt je první svého druhu. Oblúková elektrická pec :) Oceliarska pec , v ktorej sa oceľ pomocou elektrického oblúka zohrieva a skujňuje, čím sa pripravuje na ďalšie spracovanie.


Pyšní se spoustou dalších výhod: určitě oceníte samostatně ovládaný přídavný ventilátor nebo možnost regulace teploty od 50° až do 3°C. DC Oblúková pec je nedávna a moderná pec v porovnaní s AC Arc Arc. DC oblúková pec , tok prúdu od katódy k anóde. Táto pec má iba jednu grafitovú elektródu a druhá elektróda je zakotvená na spodku pece. Elektrickou pec vám rádi dodáme s dopravou zdarma.


Existujú rôzne metódy na upevnenie anódy v spodnej časti pece s jednosmerným prúdom. Svými výkony a ekonomikou EOP zcela vytlačily Siemens-Martinské pece, které dominovaly ocelárnám ještě v polovině 20. Je Napájecí zkratový k problém snížení p T- 6. Ve sledovaném souboru jsou ale i tavby, které byly taveny za pomoci hořáku pouze s výkonem el. MW, případně byla pec po určitou dobu zcela bez příkonu elektrické energie a vsázka se ohřívala pouze plamenem hořáku. Anotace: Cílem této diplomové práce je analyzovat a porovnat technologické parametry elektrické obloukové pece č. Navrhnout optimalizaci způsobu tavení a provést její ekonomické vyhodnocení.


Elektrická oblouková pec

Oblouková elektrická pec se plní odpadem, železnou houbou a surovým železem. Dále se přidává vápno pro tvorbu strusky a redukční prostředky. Proto lze tavit i těžko tavitelné legovací prvky jako wolfram a molybden. Predám tuto pec na pizze o priemere 32cm.


K peci dam plechy na pizzu,lopatu a kefu. Je to jednokomorova elektrická pec ,ľahké a priehľadné mechanické ovladanie umožňuje individualne nastavenie výkonu spodných a horných telies,pripadne vypnutie spodného alebo hor. Ohřev: plyn (typ PY) x elektrická energie (typ CAY) Atmosféra: řízená ochranná (nauhličující), oxidační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky