pondělí 4. září 2017

Univerzální hořák na uhlí

Dobrý poměr cena a užitné vlastnosti. Univerzální hořák čtvercového tvaru se skládá z litinové pece,. Hořák se skládá ze spalovacího.


Nabízíme univerzální hořáky na uhlí a všechny druhy pelet. Přestavba kotle na automatický. Tyto kotle mají taky speciálně zvolený hořák pro tento model.

Na hořák se upevní ventilátor, který podporuje hoření sekundárním vzduchem. Dále se na hořák připevňuje násypka, která nám umožňuje automatické podávání a výdrž násypky je 3-4dny. Doprava zdarma po ČR (při platbě převodem na účet). Při platbě dobirkou bude přepravné účtováno dle hmotnosti. Osvědčený podavač spaluje hnědé uhlí ořech), černé uhlí hrášek), dřevěné pelety, drobnou štěpku.


Zvýšíte mnohonásobně účinnost kotle a zautomatizujete přikládání a řízení teploty. Dnes se na trhu objevuje široká škála hořáků ať už pro přestavbu stávajících kotlů nebo v nových automatických kotlích pro spalování různých materiálů - hnědé uhlí , černé uhlí , dřevěné pelety, rostlinné pelety, štěpka, piliny, hobliny, obilí a další materiály s granulací do cm. Náš nový model hořáku spaluje obilí, piliny a další lehké materiály-nemusí být zpeletovány.


Ve spojení s kotlem vytopí prostory od 2mdo.

Z násypky hořáku je palivo dodáváno šnekovým podavačem (motor s převodovkou, šnekovnice) do litinového kolena-retorty. Automatický kotel na uhlí EKO-PLUS kW (4.třída). Zde je vytlačováno vzhůru na.


Retortové a univerzální hořáky můžete použít do všech druhů kotlů - litinových kotlů, plechových kotlů atd. Více informací na telefonu nebo e-mailem. Kamna na dřevo Kamna na pelety. Universal burners are intended for installation in existi. Je vhodný k montáži na všechny druhy kotlů.


Standardní výbavou kotle na pelety Enbra TP-EKO je otočná retorta. Retorta je část hořáku, v níž se palivo spaluje. Již během výroby těchto kotlů došlo k vývoji dalších modelů, které byly modernizovány o univerzální hořák s otočnou retortou na uhlí a pelety a modernější řídící jednotku.


Litinové výměníky automatických kotlů byly nahrazeny výměníky. Složení hořáku z jednotlivých základních částí je patrné z obr. Velkokapacitní zásobník na hnědé uhlí ořech spolu s 135litrovým zásobníkem pro dřevo dělají z kotle komfortní kotel pro ruční i automatický provoz s vysokou účinností až. UNIVERZÁLNÍ KOTEL NA UHLÍ A DŘEVNÍ PELETY Jednoduchý, levný a super účinný kotel na uhlí Zásobník paliva vydrží až dní bezobslužného provozu.


Litinový hořák zajišťuje dlouhou životnost a vysokou účinnost spalování. Unikátní konstrukce hořáku umožňuje spalování všech druhů paliv (hnědé uhlí - ořech dřevěné pelety, agro - pelety, štěpku, rostlinné materiály). Je vybaven automatickým zapalováním a možnosti automatického odpopelnění.


Provoz hořáku je možno porovnat s hořákem olejovým popř.

Plynulá regulace proudícího plynu na rukojeti. Dodáván se klíči k výměně koncovek. Každá koncovka hořáku s vlast. Přesně a důkladně vyroben, má výměnné trysky a rukojeť s regulací plynu.


Kotle na tuhá paliva představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky